Julkaistu 18.11.2019 0          

Yrittäjägaala täytti Logomon

Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saapuivat Naantalista noutamaan Muumipeikko ja Pikku-Myy - sekä Muumimaailman toimitusjohtaja Tomi Lohikoski.

Varsinais-Suomen Yrittäjägaala toi lauantaina Logomoon yli 850 iloista ja jännittynyttä juhlavierasta. Tuttuun tapaan tilaisuudessa palkittiin ansioituneita yrittäjiä. Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saapuivat Naantalista noutamaan Muumipeikko ja Pikku-Myy - sekä Muumimaailman toimitusjohtaja Tomi Lohikoski.

Kuntakohtaisia yrittäjäpalkintoja jaettiin lauantaina 22. Palkintoja olivat tällä kertaa mukana jakamassa myös palkintoja esittäneiden paikallisyhdistysten puheenjohtajat. Juhlassa palkittiin myös pitkän uran tehneitä yrittäjiä Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin timanttiristeillä.

Gaalajuhla jatkui Sunborn Cateringin loihtimalla juhlaillallisella. Illan artisteina esiintyivät Diandra ja Ressu Redford ja myöhemmin juhlaväen tanssihaluja kutitteli myös bilebändi Popkorn.

Länsi-Turunmaan Yrittäjistä yrittäjägaalaan osallistuivat Peter ja Susanne Lundström sekä Carola Artzén-Jalonen ja Esa Jalonen. Peter Lundströmin Oy Parforest AB:lle luovutettiin lauantaina Paraisten kuntakohtainen yrittäjäpalkinto.

Kunniapuheenjohtaja Markku Wuotille tämä yrittäjäjuhla oli jo 41. ja puoliso Hanna-Kaija Wuotille 40. kerta. Seuraan liittyivät Vehmaan Yrittäjien entinen puheenjohtaja Anne Silver ja puoliso Kaj Kallio.

Minna Pavén Turun Yrittäjistä ja Kari Vesterinen Ruskon ja Vahdon Yrittäjistä etsivät alkuillasta vielä lietolaisia yrittäjäkollegoitaan, joiden pöytäseurueeseen heidät oli ilmoitettu.

Taivassalon yrittäjiä oli saapunut gaalaan sankoin joukoin. Mukana myös Anna Nieminen Annan Tilitoimisto Oy:sta, Jarmo Nieminen Kuljetus Jarkko Aalto Oy:sta, Heidi Vainio gaalassa palkitusta Rannikon Merityö Oy:stä sekä ex-kauppias Tuula Lehtonen.

Herrainpukimon yrittäjä Tuukka Simosen juhlaillan smokki oli tummansinistä englantilaista samettia. Sara Parhialan puku oli puolestaan turkulaisen Kisu Korsin käsialaa.

Turkulaista yrittäjyyttä edustivat Turun Yrittäjien hallituksessa vaikuttava Mikko Rantanen Kaupallistajista, Sami Rounas Prospera Management Oy;stä ja Rasmus Wahlstedt Grafitrio Oy:sta. Nellie Inkinen kuuluu Varsinais-Suomen Nuorten yrittäjien toimikuntaan vaikkakin opiskelee vielä.

Kaukaa Raisiosta Logomoon olivat saapuneet juhlimaan Päivi ja Veli-Pekka Anttila, Juha ja Hanna Vuori, Kari Leino ja Katri Leppälä. Iloiseen seurueeseen liittyivät myös turkulaiset Jukka ja Päivi Suomi.

Yrittäjägaala Logomossa oli loppuunmyyty. Paikalla oli yli 850 iloista juhlavierasta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Länsivankkurit Oy

Turun Länsivankkurit Oy

Matkailuajoneuvojen huolto, tarvikkeet ja varaosat, Matkailuajoneuvojen myynti, Matkailuautoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa