Julkaistu 27.11.2019 0          
NIMITYKSIÄ

Matti Nyfors Munaxin varatoimitusjohtajaksi

Nimitysuutinen Munaxilta

Matti Nyfors (48) on nimitetty 25.11.2019 alkaen Munax Oy:n varatoimitusjohtajaksi. Nyforsilla on pitkä kokemus päivittäistavarakaupasta ja elintarviketeollisuuden johtotehtävistä mm. Osuuskauppa Keulasta, Ruokakesko Oy:stä, Ravintoraisio Oy:stä, Apetit Oyj:stä ja HKScan Finland Oy:stä.

Nyfors raportoi Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikalle.

- Olen mielissäni, että pääsen jatkamaan työskentelyä laadukkaiden suomalaisten elintarvikkeiden parissa. Munax Oy on ollut jo pitkään suunnannäyttäjä suomalaisessa kananmunateollisuudessa ja yritys on mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa. Myös kansainvälinen arvostus suomalaisia elintarvikkeita kohtaan on kasvussa ja haluan myötävaikuttaa kotimaisen ruokatuotannon menestymiseen jatkossakin, Nyfors toteaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

T & T Takuutyö Oy

T & T Takuutyö Oy

Ilmanvaihtokanavien mittaukset ja tarkistukset, Ilmastoinnin puhdistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Salo IoT Campus

Joensuunkatu 7, Salo

www.saloiotcampus.fi

Kokoustiloja aina muutaman hengen neuvotteluhuoneista 170-paikkaiseen auditorioon. Kokoustarjoilut samalla tilauksella. Nykyaikainen kokoustekniikka ja palvelut saman katon alla. Tutustu kampukseen ja kokoustiloihin www.fazerfoods.asio.fi/onlinekalenteri/fazerfoods/guest.php?kt=tila&laji=Kokoustilat&sys_id=saloiot

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa