Julkaistu 27.11.2019 2          

Auransillalle liikennerajoituksia tammikuussa

Turun kaupunkiympäristölautakunta on päättänyt, että Auransillalle asetetaan ajokielto arkisin klo 7-9 ja klo 15-17 muille kuin linja-autoille, takseille, polkupyörille ja kuorma-autoille. Samassa yhteydessä keskustan nykyisen läpiajokiellon voimassaoloaika muutetaan yhteneväiseksi Auransillan ajokiellon voimassaoloaikojen kanssa. Muutokset tulevat voimaan 8.1.2020.

Lautakunnan päätöksen mukaan tilannetta arvioidaan uudelleen 6 kuukauden kuluttua muutoksen voimaantulosta, jotta muutoksen todellisista vaikutuksista on saatavilla riittävästi tietoa. Tietoa kerätään myös ajokiellon välittömän vaikutusalueen ulkopuolelta, kuten Hämeenkadulta sekä neljältä muulta Aurajoen ylittävältä sillalta.

Lautakunta edellyttää myös, että ajokiellosta kerrotaan alueelle sijoitettavin opastetauluin.

Päätöksellä pyritään varmistamaan joukkoliikenteen sujuvuus. Joukkoliikenne on kärsinyt usein toistuvista satunnaisista viivästyksistä, joiden katsotaan pääosin johtuvan henkilöautoliikenteen määrästä Auransillalla ja Aurakadun ja Linnankadun risteyksessä. Viivästykset ovat heikentäneet joukkoliikenteen aikataulujen luotettavuutta keskustassa, mikä on vähentänyt matkustajien määrää.


Kommentit

tavarajakelija 28.11.2019 klo 12:11

Milläs tavaratoimitukset hoidetaan pakettiautolla?


hankalaksi menee 29.11.2019 klo 14:11

Työmaaliikenne olisi kyllä pitänyt sallia! Kaikkea kun ei kuljeteta kuorma-autoilla

(esim. Aurakadun ja Linnankadun kulman työmaa).


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa