Julkaistu 27.11.2019 2          

Auransillalle liikennerajoituksia tammikuussa

Turun kaupunkiympäristölautakunta on päättänyt, että Auransillalle asetetaan ajokielto arkisin klo 7-9 ja klo 15-17 muille kuin linja-autoille, takseille, polkupyörille ja kuorma-autoille. Samassa yhteydessä keskustan nykyisen läpiajokiellon voimassaoloaika muutetaan yhteneväiseksi Auransillan ajokiellon voimassaoloaikojen kanssa. Muutokset tulevat voimaan 8.1.2020.

Lautakunnan päätöksen mukaan tilannetta arvioidaan uudelleen 6 kuukauden kuluttua muutoksen voimaantulosta, jotta muutoksen todellisista vaikutuksista on saatavilla riittävästi tietoa. Tietoa kerätään myös ajokiellon välittömän vaikutusalueen ulkopuolelta, kuten Hämeenkadulta sekä neljältä muulta Aurajoen ylittävältä sillalta.

Lautakunta edellyttää myös, että ajokiellosta kerrotaan alueelle sijoitettavin opastetauluin.

Päätöksellä pyritään varmistamaan joukkoliikenteen sujuvuus. Joukkoliikenne on kärsinyt usein toistuvista satunnaisista viivästyksistä, joiden katsotaan pääosin johtuvan henkilöautoliikenteen määrästä Auransillalla ja Aurakadun ja Linnankadun risteyksessä. Viivästykset ovat heikentäneet joukkoliikenteen aikataulujen luotettavuutta keskustassa, mikä on vähentänyt matkustajien määrää.


Kommentit

tavarajakelija 28.11.2019 klo 12:11

Milläs tavaratoimitukset hoidetaan pakettiautolla?


hankalaksi menee 29.11.2019 klo 14:11

Työmaaliikenne olisi kyllä pitänyt sallia! Kaikkea kun ei kuljeteta kuorma-autoilla

(esim. Aurakadun ja Linnankadun kulman työmaa).


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa