Julkaistu 28.11.2019 0          

Nordea valittu Pohjoismaiden parhaaksi yrityspankiksi

Pohjoismaiset suuryritykset ovat valinneet Nordean parhaaksi yrityspankiksi vuoden 2019 Prospera-tutkimuksessa. Nordea äänestettiin Pohjoismaiden parhaaksi yrityspankiksi jo kolmantena vuonna peräkkäin. Tämä oli myös neljäs peräkkäinen vuosi, kun asiakastyytyväisyydestä annetut arvosanat paranivat. Nordea valittiin parhaaksi yrityspankiksi Suomessa, Tanskassa ja Norjassa.

Nordean C&IB valittiin parhaaksi yrityspankiksi Norjassa ja Tanskassa. Se sai asiakastyytyväisyydestä koko Prospera-tutkimuksen historian parhaan arvosanan. Myös Suomessa Nordean C&IB oli Prosperan vuotuisessa suuryrityksiä koskevassa tutkimuksessa selvä ykkönen toista vuotta peräkkäin. Ruotsissa Nordean C&IB valittiin vuoden 2019 toiseksi parhaaksi yrityspankiksi.

Nordea on noussut suuryritysten asiakastyytyväisyyttä mittaavassa Prospera-tutkimuksessa vuoden 2016 viidenneltä sijalta ykkössijalle.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa