Julkaistu 28.11.2019 0          

Aboa Vetus & Ars Nova avaa kirjakaupan

Turkulainen Aboa Vetus & Ars Nova laajentaa museokauppatoimintaansa avaamalla kirjakaupan nykyisen kaupan viereen. Kirjakauppa esittelee museon teemoihin liittyvää kirjallisuutta historian ja taiteen alalta. Valikoimasta löytyy myös Turku-aiheisia julkaisuja, harrastekirjoja, lastenkirjoja ja laaja valikoima Suomen Kirjallisuuden Seuran julkaisuja.

- Otamme vastaan yleisön toiveita kirjakaupan kehittämisessä. Kaunokirjallisuutta ei tällä hetkellä ole, mutta se on mahdollinen kehityssuunta, kertoo museonjohtaja Johanna Lehto-Vahtera.

Kirjallisuuden lisäksi kaupan valikoimaan kuuluu sarja Turku-aiheisia julisteita ja kasseja Come to Finland- ja Påster-designyrityksiltä. Ennestään runsas muistikirjavalikoima kasvaa, mukana on Moleskine-tuotteita ja suosittuja Muumi-aiheisia vihkoja ja muistikirjoja. Aboa Vetus & Ars Novan museokauppa on tunnettu korttikauppa, ja myös uudessa kirjakaupassa on saatavilla kauniita kotimaisia postikortteja monenlaiseen muistamiseen.

Uuden kirjakaupan avajaisia juhlistetaan lauantaina 30.11. museokaupan joulu -tapahtumassa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Teknoexpertit Oy

Teknoexpertit Oy

Hitsaustarvikkeita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa