Julkaistu 28.11.2019 0          
NIMITYKSIÄ

Elina Koskela MPS-Yhtiöiden toimitusjohtajaksi

Elina Koskela on nimitetty MPS-Yhtiöiden toimitusjohtajaksi 1.2.2020 alkaen.

- Toimitusjohtajan valinta on aina omistajien arvovalinta ja näin on tässäkin tapauksessa. Olen saanut seurata Elina Koskelaa hänen eri työtehtävissään MPS:llä useiden vuosien ajan. Hänen toiminnassaan näkyy aito halu vaikuttaa laajasti työelämän asioihin, ja hänen sisällään palaa intohimoinen tuli kaikkea sitä kohtaan, mitä MPS edustaa osaamisen, arvojen, vaikuttamisen ja johtamisen alueilla, sanoo päätoimiseen hallituksen puheenjohtajan tehtävään keskittyvä yrityksen perustaja Marcus Herold.

- Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää tuhansien hakijoiden, oppimiskokemusten sekä yhteistyöorganisaatioidemme kautta kertynyttä informaatiota asiakkaidemme hyödyksi, sanoo Elina Koskela.

45-vuotiaalla MPS-Yhtiöillä on Suomessa yli 100 asiantuntijaat Helsingin, Oulun, Tampereen, Turun, Vaasan ja Kuopion toimistoissa. Baltiassa, Ruotsissa ja Kiinassa toimivat omat MPS-yhtiöt.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa