Julkaistu 28.11.2019 0          

Jyrki Hakkarainen jatkaa puheenjohtajana

Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajisto Mika Nikula, Jyrki Hakkarainen ja Taija Kavalto.

Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosikokouksessa kaksi vuotta puheenjohtajana toiminut Jyrki Hakkarainen valittiin kahden vuoden jatkokaudelle ilman vastaehdokkaita.

- Olen iloinen ja kiitollinen jatkokaudelle saamastani luottamuksesta. Olen ensimmäisen puheenjohtajakauden aikana saanut hyvän tuntuman aluejärjestön työhön ja oppinut tuntemaan tärkeimmät sidosryhmät alueella ja keskusjärjestötasolla. Uskon, että pystyn alkavalla puheenjohtajakaudella antamaan järjestölle parhaimpani, Hakkarainen totesi valintansa jälkeen.

Hakkarainen peräänkuulutti torstai-iltana puheessaan uudistuksia kotimaiseen työmarkkinajärjestelmään.

- Paikallinen sopiminen tulee mahdollistaa kaikilla työpaikoilla. Lisäksi päättynyt Postin lakko osoitti jälleen, että pienen työntekijäryhmän etujen vuoksi koko Suomen talous ja globaali kilpailukyky ollaan valmiita romuttamaan. Nyt nähdyn kaltaiset kohtuuttomat mittasuhteet saavat tukilakot osoittavat, että työrauhasääntely kaipaa nopeaa ja perusteellista uudistamista, Hakkarainen katsoo.

Varsinais-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajiksi valittiin jatkamaan Kaarinan Yrittäjien Taija Kavalto ja Maskun Yrittäjien Mika Nikula. Vuosikokous päätti vähentää aluejärjestön varapuheenjohtajien määrää kolmesta kahteen. Kahden varapuheenjohtajan malliin on siirrytty myös keskusjärjestö Suomen Yrittäjissä.

Erovuoroisten tilalle aluejärjestön hallitukseen valittiin Liedon Yrittäjien Timo Kuukasjärvi, Turun Yrittäjien Ville Valkonen ja Tapio Haapanen sekä Kimitoöns Företagare - Kemiönsaaren Yrittäjien Heidi Loukiainen.

Hallituksessa jatkavat Turun Yrittäjien Janne Puurunen ja Salon Yrittäjien Mikko Jaakkola.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa