Julkaistu 29.11.2019 0          

Liisa Ihmemaassa palaa Tanssiteatteri ERIin

Liisa Ihmemaassa palaa Tanssiteatteri ERIin jouluisissa tunnelmissa. Tämä lapsille ja lapsenmielisille suunnattu satu hurmasi keväällä yleisönsä raikkaalla ja leikkisällä asenteellaan.

Nyt Liisa ja muut klassiset ja rakastetut Ihmemaan asukkaat tuovat näyttämölle myös joulun taikaa. Katsojat saavat ihailla hurmaavien satuhahmojen askelia baletista jazziin ja stepistä nykytanssiin. Jokaisella heistä on omanlainen tanssityylinsä. Matkallaan Liisa oppii muilta eri askeleet ja löytää vihdoin oman tanssityylinsä - Tanssin kautta hän myös löytää itsensä!Luvassa on hauska, viihdyttävä, väriä, valoja ja efektejä täynnä oleva jouluinen esitys, josta koko perhe voi nauttia yhdessä.

Teoksen on ohjannut ja koreografioinut ERIn brittivahvistus James McNamara. McNamara on urallaan myös työskennellyt lapsille suunnatuissa tanssiproduktioissa mm. Pariisin Disneylandissa, BBC:llä sekä Lontoon West Endillä.

- Tarinassa on vahva opetus, miten mielikuvituksen, luovuuden ja ystävyyden kautta voi löytää itsensä ja rakkauden, kertoo koreografi James McNamara englantilaisen lasten kirjallisuuden klassikon valinnastaan.

- Nyt on luvassa kaikille aisteille ihana joulun ihmemaa - tuoksujakaan unohtamatta, hän jatkaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Tehohuolto Oy

Turun Tehohuolto Oy

Kiinteistönhoito, Siivouspalveluja, Sähköalan töitä, Sähköasennukset, Trukkien huolto

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa