Julkaistu 29.11.2019 0          

Liisa Ihmemaassa palaa Tanssiteatteri ERIin

Liisa Ihmemaassa palaa Tanssiteatteri ERIin jouluisissa tunnelmissa. Tämä lapsille ja lapsenmielisille suunnattu satu hurmasi keväällä yleisönsä raikkaalla ja leikkisällä asenteellaan.

Nyt Liisa ja muut klassiset ja rakastetut Ihmemaan asukkaat tuovat näyttämölle myös joulun taikaa. Katsojat saavat ihailla hurmaavien satuhahmojen askelia baletista jazziin ja stepistä nykytanssiin. Jokaisella heistä on omanlainen tanssityylinsä. Matkallaan Liisa oppii muilta eri askeleet ja löytää vihdoin oman tanssityylinsä - Tanssin kautta hän myös löytää itsensä!Luvassa on hauska, viihdyttävä, väriä, valoja ja efektejä täynnä oleva jouluinen esitys, josta koko perhe voi nauttia yhdessä.

Teoksen on ohjannut ja koreografioinut ERIn brittivahvistus James McNamara. McNamara on urallaan myös työskennellyt lapsille suunnatuissa tanssiproduktioissa mm. Pariisin Disneylandissa, BBC:llä sekä Lontoon West Endillä.

- Tarinassa on vahva opetus, miten mielikuvituksen, luovuuden ja ystävyyden kautta voi löytää itsensä ja rakkauden, kertoo koreografi James McNamara englantilaisen lasten kirjallisuuden klassikon valinnastaan.

- Nyt on luvassa kaikille aisteille ihana joulun ihmemaa - tuoksujakaan unohtamatta, hän jatkaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kultaranta Resort

Kultaranta Resort

Golfkenttiä, Hotelleja, Juhlatilat, Kokouspalveluja, Kuntosaleja, Ravintoloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa