Julkaistu 29.11.2019 0          

Intialaiset mediavaikuttajat tutustuvat yrityksiin ja opiskeluun Turussa

Suomen innovatiivinen teknologiakenttä sekä pohjoismaisen elämisen mahdollisuudet kiinnostavat maailmalla. Turku tuo yhdessä ulkoministeriön kanssa viisi intialaista media-alan vaikuttajaa tutustumaan innovatiivisiin yrityksiin sekä suomalaiseen elämänlaatuun. Helsingin lisäksi vaikuttajat viettävät ensi viikolla päivän Turussa.

Vierailun tavoitteena on houkutella intialaista yritystoimintaa, investointeja ja huippuosaajia Suomeen. Samalla pyritään tukemaan suomalaisten yritysten kansainvälistymistä. Vierailu toteutetaan osana Turku Science Park Oy:n koordinoimaa Talent Turku -ekosysteemiä, jonka tavoitteena on edistää Turun seudun vetovoimaa kansainvälisten erityisasiantuntijoiden keskuudessa. Talent Turku on osa työ- ja elinkeinoministeriön koordinoimaa ”kasvua kansainvälisistä osaajista” -toimenpideohjelmaa.

Turussa vaikuttajat vierailevat Yli-Maarian kansainvälisessä koulussa ja päiväkodissa sekä tutustuvat useisiin alueen kasvuyrityksiin, kuten Hypercell, Aqsens Health, MiTale ja Clewer. Vaikuttajat ovat kokeneita journalisteja ja bloggaajia. Heidän edustamansa julkaisut saavuttavat kymmeniä miljoonia lukijoita sekä Intiassa että laajemmin maailmalla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa