Julkaistu 29.11.2019 0          

Turun Manhattanin Alko uudistuu

Turun Manhattanin Alko remontoidaan uuteen myymäläilmeeseen, ja myymälä on remontin vuoksi kiinni 1.1.-20.2.2020. Myymälä avautuu uusittuna perjantaina 21.2. klo 9 ja on avoinna ma-to 9-18, pe 9-20 ja la 9-18.

- Turun Manhattanin K-Supermarket sulkeutuu 30.11. ja tiloihin remontoidaan S-market. Kaupan remontin aikana Alko palvelee normaalisti 31.12. asti. Tämän jälkeen aloitamme myymälässämme remontin, jonka jälkeen meillä on ilo esitellä asiakkaillemme täysin uudistunut myymälä, jossa on hyvä asioida. Myös henkilöstömme saa entistä toimivammat puitteet maailmanluokan palvelun takaamiseksi, kertoo Lounais-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti.

Turun Manhattanin Alkon valikoima koostuu noin 1 400 tuotteesta, joista panimotuotteita on 200, väkeviä 300, viinejä 850 ja alkoholittomia juomia 35.

- Erityisesti näin juhlakauden kynnyksellä kannustaisin asiakkaitamme rohkeasti nykäisemään myyjää hihasta ja kysymään lisää. Asiantuntevien myyjiemme erinomaista tuotetuntemusta kannattaa hyödyntää oli kyse sitten juhlajuomista tai lahjoista. Myyjämme ovat hyvin tietoisia myös erilaisista trendeistä kuten tällä hetkellä esimerkiksi vastuullisuuteen liittyvistä teemoista, oli kyse sitten alkoholittomista tuotteista tai vihreistä valinnoista, palvelupäällikkö Kirsi-Marja Tervo kertoo.

Jokainen Alkon myymälä toimii myös verkkokaupan noutopisteenä, joten tilattavissa on verkkokaupan noin 9000 tuotteen koko Alkon valikoima. Tilauksen voi noutaa myymälästä tai verkkokaupan noutopisteestä. Lisäksi asiakas voi käyttää mobiilisovellusta, jonka avulla voi vaivatta tutkailla koko tuotevalikoimaa, etsiä lähimmän myymälän ja sen aukioloajat, nähdä tietyn tuotteen myymäläsaatavuuden, tehdä omia muistiinpanoja ja listoja tuotteista sekä tilata tuotteita. 


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa