Julkaistu 02.12.2019 0          

Kauppakeskus Myllyssä marraskuussa puoli miljoonaa kävijää

Kauppakeskus Myllyssä vieraili kansainvälisenä tarjouskampanjapäivänä Black Fridayna yli 32 000 kävijää. Koko viikon kävijämäärä kasvoi yli 7 % viime vuoden vastaavaan viikkoon verrattuna. Koko marraskuu kasvoi 8 % ja kokonaiskävijämäärä ylitti ensimmäistä kertaa marraskuussa puoli miljoonaa. Mylly houkuttelee asiakkaita ostamisen helppoudella, maksuttomilla XL-kokoisilla parkkipaikoilla ja monipuolisilla palveluilla.

– Joulu on meille tietenkin erittäin tärkeä sesonki. Haluamme helpottaa asiakkaiden joulukiireitä monipuolisilla palveluilla, kuten lahjapaketoinnilla, lapsiparkilla, narikalla ja tietenkin tuhansilla maksuttomilla parkkipaikoilla. Joulumyynnit ovat käynnistyneet erinomaisesti ja kävijämäärät ovat nousseet tänä vuonna yhteensä jo lähes 100 000 kävijällä, Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula kertoo.

Joulun monipuolinen pop up-tarjonta

Myllyn käytäville on ilmestynyt jo useita myyntikojuja, joista löytyy paikallista käsityötä ja designia. Olohuoneesta löytyy Turku Design Now! -ryhmä, jonka muodostavat viisi turkulaista design-yritystä: Klo Design, Kotona Design, Kui Design, Punainen Norsu ja Tonfisk Design. Iittala Shopin edestä löytyy Kustavin savipajan ja Paratiisipajan yhteispiste ja lisää myyntikojuja tulee joulukauden edetessä myös Myllyntorille ja Prisman päätyyn.

Käytäväkojujen lisäksi pop up -liikkeen Myllyyn ovat avanneet Maria Drockila, Muurla ja Pukimo pop up. Pukimo pop up on kotimaisten ja eettisesti valmistettujen vaatemerkkien POP UP -myymälä, josta löytyy laadukkaita kotimaisia tekstiilituotteita. Myymälän merkkejä ovat mm. RATIA, AARREkid ja AARREwoman, PikkuSet sekä Puuvillatehdas.

Helpotusta joulukiireisiin

Ostamisen helppouteen on kiinnitetty tänä vuonna entistä enemmän huomiota. Myllystä löytyy päällysvaatteiden ja ostosten säilytykseen maksuton narikka sekä useampi palvelupiste paketointia varten. Lapset taas viihtyvät ostosten lomassa heille suunnitellussa maksuttomassa lapsiparkissa joka keskiviikko ja lauantai.

Palveluiden lisäksi joulutunnelmaa luo tietenkin Joulupukki, jolle pääsee kertomaan joululahjatoiveensa joka viikonloppu ja 14.12. alkaen joka päivä. Viikonloppuisin myös askarrellaan joulukoristeita 2. kerroksen leikkipaikassa yhdessä joulutonttujen kanssa. Jouluista tunnelmaa luovat myös alueen koulujen ja opistojen kanssa tehdyt musiikkiesitykset Myllyntorin lavalla. Luvassa on esityksiä mm. Puolalanmäen musiikkilukion, Turun Konservatorion ja Turun musiikkiopiston opiskelijoilta.

Joulunaikaan Kauppakeskus Mylly palvelee joka päivä klo 10-21, lukuun ottamatta Itsenäisyyspäivää 6.12., jolloin kauppakeskus on avoinna 10-19. Myllyn Prisma palvelee pidennetyin aukioloajoin 19.-23.12. joka päivä klo 8-24.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa