Julkaistu 10.12.2019 0          

Naantaliin avataan uusi pop-up-ravintola Macha

Macha fuusioi Japanin, Korean ja Vietnamin keittiöiden makuja.

Asian fusion -ravintola Macha avaa ovensa Naantalin Kylpylässä huomenna keskiviikkona 11.12.2019. Macha yhdistelee japanilaisen, vietnamilaisen ja korealaisen keittiön makuja ja tarjoilee sekä perinteikkäitä että innovatiivisia annoksia. Ravintolassa ruoanlaitto itsessäänkin on taidetta, sillä annokset valmistetaan avokeittiössä. Machan miljöö henkii aasialaisia vaikutteita rennon tyylikkäästi, luoden ikimuistoisille makumatkoille täydelliset puitteet.

Pop-up-ravintolaidean isä, keittiömestari Riccardo Soldati luonnehtii koko projektia tutkimusmatkana.

- Paitsi että tarjoamme taas vaihtelua Naantalin ravintolatarjontaan mielenkiintoisella tavalla, tämä on antanut uutta myös omaan tekemiseeni, mm. pho-keiton saloihin perehtynyt Riccardo kertoo.

- On myös hauska nähdä, miten konsepti otetaan vastaan näin joulun alla, hän jatkaa.

Macha tuokin sopivasti vaihtelua myös jouluruokiin niin kylpylävieraille kuin muillekin lähiseudun kulinaristeille. Menulta voi valita mm. tuoretta sushia, mausteista keittoa tai jotain rapsakaksi paistettua – Machassa tarjoillaan autenttisia Aasian makuja aina ramenista kimchiin.

Ravintola Macha on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin helmikuun alkuun asti.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa