Julkaistu 10.12.2019 0          

PetriS Chocolate sijoittui parhaimmistoon kansainvälisessä kisassa

PetriS Chocolate osallistui ensimmäistä kertaa tänä vuonna kansainväliseen suklaa kilpailuun. International Chocolate Awards -kilpailu keräsi yli 3500 osallistujaa ympäri maailman. Pitkin vuotta järjestettiin toistakymmentä karsintaa eri puolilla maailmaa.

- Scandinavian karsinnasta saimme hienon kolmannen sijan. Kaikkien karsintojen mitalistit pääsivät Maailman Finaaliin, jossa pääsimme kovatasoisessa Unflavoured dark chocolate ganaches or truffles -sarjassa upeasti World Final 2019 – Grand Jury Finalists -joukkoon sijoittuen lopulta sarjamme maailman seitsemän parhaan suklaan joukkoon, kertoo Petri Sirén.

International Chocolate Awards -kilpailu kasvattaa vuosi vuodelta suosiotaan ollen alansa arvostetuin kilpailu

PetriS Chocolate on yksitoista vuotta toiminut yritys joka on alusta alkaen valmistanut kotimaisia huippusuklaita puhtaasti käsityönä- Kaikki luomukset ovat reseptejä myöten suklaamestari Petri Sirénin käsialaa.

PetriS Chocolaten vadelmamaitosuklaa on kahtena vuonna peräkkäin valittu vuoden maitosuklaaksi sekä asiantuntija- että yleisöraadin sokkotestissä Jäätelö- ja Suklaakarnevaaleilla Helsingissä.

PetriS Chocolaten toimipisteet sijaitsevat Vanhan Porvoon sydämessä sekä Mathildedalissa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa