Julkaistu 10.12.2019 0          

Google ja Yrittäjät kouluttavat pk-yrittäjiä digitalisaatioon

Google ja Suomen Yrittäjät järjestävät digikoulutusta yrittäjille kymmenellä paikkakunnalla. - Riittävät digitaidot ovat tämän päivän yrittäjän henkivakuutus, Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo. Turussa koulutus järjestetään 11.2.2020.

74 prosentilla suomalaisyrityksistä on verkkosivut, 56 prosentilla sosiaalisen median kanava, 45 prosenttia käyttää pilvipalveluja ja 14 prosentilla on verkkokauppa. Tiedot käyvät ilmi syyskuussa julkaistusta Pk-yritysbarometrista.

- Asiakkaiden tavoittaminen ja palveleminen online-kanavissa on pk-yritystenkin suurin kasvun moottori ja keino uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiselle. Uuden teknologian käyttö on myös usein helppo keino parantaa pk-yritysten kannattavuutta, sillä se on nykyisin helposti saatavilla. Siksi digitaaliset perustaidot ovat jatkuvasti tärkeämpiä, Googlen maajohtaja Antti Järvinen sanoo.

- Tämä ei tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi oppia koodaamaan. On tärkeää, että voisimme parantaa ymmärrystä siitä, miten digitaalisuus ja teknologian mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhömme ja elinympäristöömme - ymmärryksen kautta muutokseen on helpompi suhtautua positiivisesti ja uusiin mahdollisuuksiin tarttua, Järvinen jatkaa.

Valmis lista yrityksen digikehittämiseen

Googlen ja Suomen Yrittäjien maksuttomassa koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti yrityksen digiasioita, alkaen tuotekehityksestä ja aina tulosriville asti.

Koulutus sopii yrittäjälle, joka pohtii yrityksen digimarkkinointia tai vaikkapa verkkokaupan perustamista tai kehittämistä. Osallistuminen ei vaadi syvällistä digitaalisen liiketoiminnan tai markkinoinnin osaamista - tärkeintä on halu ymmärtää ja kehittää omaa yritystoimintaa.

Koulutus jakautuu kuuteen eri digitaalisuuden osa-alueeseen. Yrittäjä saa vinkkejä ja tekee käytännön tehtäviä. Koulutuksen jälkeen yrittäjällä on valmis lista yrityksensä digikehittämiseen.

Kouluttajana toimii yrittäjä ja pitkän linjan digiammattilainen Saskia Salomaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa