Julkaistu 11.12.2019 0          

Joulu saapuu Raision keskustaan perjantaina

Raision keskustassa torin ympäristössä virittäydytään joulun tunnelmaan perjantaina Joulu saapuu Raisioon -tapahtumassa. Kyseessä ei ole perinteinen kaupallinen ostohysteriaa tihkuva joulun avaustapahtuma, vaan tarkoitus on keskittyä joulun rauhallisempaan puoleen, kun ohjelmassa on muun muassa Kauneimmat joululaulut Raision seurakunnan kanttorin ja Viihdekuoro Kulkureiden johdolla.

Raision kaupungin Alhaisten pajan valmistamat myyntikojut ovat ensimmäisen kerran käytössä joulutapahtumassa ja nekin saavat punaisen värityksensä lisäksi vähän jouluista lisäilmettä. Torilla ja se ympäristössä on pienmyyjiä ja käsityöläisiä, joilta saa hankittua monenlaista pientä mukavaa joko omiin tarpeisiin tai lahjapaketteihin. Tarjolla on sekä glögiä että muita jouluherkkuja ja kello 17.00 alkaa tapahtuman viimeiseksi tunniksi joulupuuron jakelu 500 ensimmäiselle. Puuron tarjoaa OP Turun Seutu ja sen valmistavat Turun Sotaveteraanit.

Tapahtuma alkaa kello 12.00 Lucian päivän kunniaksi laulavalla Tahvion koulun oppilaiden Lucia-kulkueella. Esiintymislavalta kaikaa muutenkin läpi tapahtuman jouluisten juhlapuheiden lisäksi runsain mitoin joulumusiikkia, jota esittävät niin Tangostara Tomi Kuusela myös tapahtuman laulava juontava joulumuori Reija Kortet. Liikunnallisesta ohjelmasta vastaa Raision Pyryjen Lumikeijut-ryhmä, joka esiintyy lavalla kahdesti.

Myös itse joulupukki on luvannut tulla tapahtumapaikalle kello 14.30 alkaen. Hänen lisäkseen Sariolan Elämystallin ponit ovat paikalla lapsia kyydittämässä kello 16.00-18.00. Raision kaupungin liikuntapalvelut on luvanneet toimittaa jäähallilta lunta torille viime vuoden tapaan, jos sää mahdollistaa sen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa