Julkaistu 08.01.2020 0          
VSY 2019/12 LUKUVINKKI

Metallin, puun ja lasikuidun moniosaaja

Myös laivat työllistävät. Timpro Oy valmistaa esimerkiksi mittatilauskalusteita laivoihin. Suunnitelmia tutkimassa Hemmo Järvinen ja kehitys- ja laatupäällikkö Janne Kulmala.

Tuulissuolla toimiva Timpro Oy on metallin, puun ja lasikuidun moniosaaja, joka on toiminut teollisuuden alihankkijana jo yli 30 vuoden ajan. Tänä vuonna Timpro Oy vastaanotti Liedon kuntakohtaisen yrittäjäpalkinnon.

Toimitusjohtaja Hemmo Järvinen arvelee, että aivan samantyyppistä, eri materiaalien kanssa työskentelevää yritystä voi olla vaikea löytää.

- Tarjoamme laajan konseptin palveluja saman katon alla. Valmistamme metallista, puusta ja lasikuidusta monenlaisia tuotteita, ja tarpeen vaatiessa yhdistämme materiaalit kokonaisuuksiksi, joihin voidaan yhdistää myös esimerkiksi elektroniikkaa ja pneumatiikkaa.

- Olemme pyrkineet tiivistämään yhteistyötä asiakkaiden kanssa myös suunnittelun osalta. Asiakkaan suunnitelmaan tuodaan valmistuksellinen näkökulma, mitä kautta saavutetaan kustannustehokkuutta, sanoo Järvinen.

Suunnitteluun on suunnattu Timprossa nyt myös lisää resursseja.

- Kun asiakkaan kanssa löytyy yhteinen intressi, yhteistyö syvenee, ja synergiaetuja pystytään hyödyntämään kokonaistaloudellisesti.

Timpro Oy on Timo Kulmalan vuonna 1987 perustama yritys, joka työllistää nykyisin 35 työntekijää. Poika Janne Kulmala on tehnyt yrityksessä monipuolisesti tuotannon töitä, mutta on siirtynyt nyt kehitys- ja laatupäällikön tehtäviin.

Timpron asiakkaita ovat aina olleet varsinkin linja-auto-, laiva- ja junateollisuus.

- Liedon linja-autotehdas on isoin asiakkaamme, jolle teemme kymmenittäin erilaisia korin osia. Laivassa olemme mukana yleensä läpi koko varusteluvaiheen, ja valmistamme esimerkiksi porraselementtejä. Hemmo Järvinen kertoo.

Lue lisää Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden joulukuun numerosta, jossa teemoina muun muassa Kauppa, Palkitut yritykset, Yrittäjyyskasvatus ja Nuoret Yrittäjät. Näköislehti löytyy lehden nettiarkistosta alla olevasta linkistä.

-ap.

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Länsivankkurit Oy

Turun Länsivankkurit Oy

Matkailuajoneuvojen huolto, tarvikkeet ja varaosat, Matkailuajoneuvojen myynti, Matkailuautoja

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa