Julkaistu 02.01.2020 0          

Isä, poika ja tekemisen meininki

Isä, poika ja tekemisen meininki -kirjan on kirjoittanut Jorma Pihlava ja kustantanut Kuvateksti Teemu Järventie Oy. Kirjan on taittanut Mika Peltomaa.

Isä, poika ja tekemisen meininki -kirja kertoo ainutlaatuisen yrityksen tarinan elävästi. Monet Sisustus-Nummen yli 50 vuoden taipaleella mukana olleeet pääsevät ääneen. Teos avaa yrittäjän elämää ja ajatusmaailmaa laajemminkin.

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi on versonut Ahti ja Immo Nummen taitavuudesta. Julkisten rakennusten sisäkattojen ja akustoinnin osaaja on tunnettu kekseliäisyydestä ja ennakkoluulottomuudesta.

Sisustus-Nummen asentajien työn jälkeä on nähtävissä Turussa niin Turun linnassa kuin Logomossakin. Eduskuntatalo ja keskuskirjasto Oodi Helsingissä ovat myös esimerkkejä yrityksen osaamisesta.

Samalla kun kirja kertoo Sisustus-Nummen tarinan, se muistuttaa, miten tärkeää on luottamus. Niin rakennettaessa kuin milloin ja missä tahansa muuallakin. Luottamusta voidaan verrata huolella raudoitettuun betoniin. Ilman sitä eivät rakennuksetkaan nouse eivätkä varsinkaan säily sellaisina, joiksi ne on suunniteltu ja tarkoitettu.

- Aikoinaan nuoren yrityksen toimenkuvaksi määriteltiin sisustustyöt. Kunnia-asiaksi otettiin tehdä se mitä luvattiin ja tehdä se kunnolla. Ja aina on oltu valmiita ottamaan vastaan vaativinkin työ, kiteyttää Immo asian.

Kirjoittaja on jututtanut Immo Nummen lisäksi asentajia, jotka ovat olleet yrityksen matkassa jo alkuvuosina. Merkille pantavaa on yrityksessä vallitseva luja yhteishenki, jonka saavuttamista ja ylläpitämistä on pidetty tärkeänä tavoitteena alusta asti.

Kirjan on Immo Nummen toimeksiannosta kirjoittanut Jorma Pihlava ja kustantanut Kuvateksti Teemu Järventie Oy. Kirjan on taittanut Mika Peltomaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa