Julkaistu 03.01.2020 0          

Turun Rantaravintolat jatkaa satamaisäntänä Nauvossa

Vuodesta 2018 satamaisäntänä toiminut Turun Rantaravintolat Oy jatkaa Nauvon Vierasvenesataman isännöintiä vähintään vuoteen 2024 asti. Sopimuksessa on optio vuosille 2025 ja 2026.

Yhtiön tiedotteessa todetaan, että vierasvenesataman ja alueella toimivan Båthuset-ravintolan kehittämisessä keskitytään moderniin infrastruktuuriin ja aidosti palvelevaan palvelukokonaisuuteen. Siisteys ja ympäristöystävällisyys ovat myös keskiössä. Nauvon vierasvenesatama kuuluu Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-satamiin.

Yrityksenavainhenkilöt ​Carola​ ja Tero Sintonen​ sekä Simo Hallikainen​ johtavat useita turkulaisia ravintoloita sekä Aurajoen rannassa toimivaa Turun vierasvenesatamaa. Heidän tavoitteenaan on kehittää Nauvon ja Turun saariston välistä vuorovaikutusta, ja samalla tuoda esiin paikallisia palveluita ja elämyksiä Nauvossa.

- Tuntuu hienoa tulla valituksi isännöimään Nauvon vierasvenesatamaa. Olemme vuoden 2018 ja 2019 aikana tehneet merkittäviä investointeja ja kehitystoimenpiteitä vierasvenesataman infrastruktuuriin, ja laituriremontin myötä meillä on hienot puitteet vierasvenesataman jatkokehitystä varten, Tero Sintonen sanoo.

Vierasvenesataman infrastruktuuripalveluiden helppokäyttöisyyteen ja selkeyteen kiinnitetään erityisesti huomiota. Nauvosta ja sen vierasvenesatamasta halutaan luoda matka- ja elämyskohde.

Nauvon vierasvenesataman toiminta kaudella 2020 alkaa viimeistään toukokuussa, kun laituriremontti valmistuu. Lisätietoja vierasvenesataman ja satama-alueen kehityssuunnitelmista annetaan kevään aikana.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Tehohuolto Oy

Turun Tehohuolto Oy

Kiinteistönhoito, Siivouspalveluja, Sähköalan töitä, Sähköasennukset, Trukkien huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa