Julkaistu 03.01.2020 0          

Turun Rantaravintolat jatkaa satamaisäntänä Nauvossa

Vuodesta 2018 satamaisäntänä toiminut Turun Rantaravintolat Oy jatkaa Nauvon Vierasvenesataman isännöintiä vähintään vuoteen 2024 asti. Sopimuksessa on optio vuosille 2025 ja 2026.

Yhtiön tiedotteessa todetaan, että vierasvenesataman ja alueella toimivan Båthuset-ravintolan kehittämisessä keskitytään moderniin infrastruktuuriin ja aidosti palvelevaan palvelukokonaisuuteen. Siisteys ja ympäristöystävällisyys ovat myös keskiössä. Nauvon vierasvenesatama kuuluu Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-satamiin.

Yrityksenavainhenkilöt ​Carola​ ja Tero Sintonen​ sekä Simo Hallikainen​ johtavat useita turkulaisia ravintoloita sekä Aurajoen rannassa toimivaa Turun vierasvenesatamaa. Heidän tavoitteenaan on kehittää Nauvon ja Turun saariston välistä vuorovaikutusta, ja samalla tuoda esiin paikallisia palveluita ja elämyksiä Nauvossa.

- Tuntuu hienoa tulla valituksi isännöimään Nauvon vierasvenesatamaa. Olemme vuoden 2018 ja 2019 aikana tehneet merkittäviä investointeja ja kehitystoimenpiteitä vierasvenesataman infrastruktuuriin, ja laituriremontin myötä meillä on hienot puitteet vierasvenesataman jatkokehitystä varten, Tero Sintonen sanoo.

Vierasvenesataman infrastruktuuripalveluiden helppokäyttöisyyteen ja selkeyteen kiinnitetään erityisesti huomiota. Nauvosta ja sen vierasvenesatamasta halutaan luoda matka- ja elämyskohde.

Nauvon vierasvenesataman toiminta kaudella 2020 alkaa viimeistään toukokuussa, kun laituriremontti valmistuu. Lisätietoja vierasvenesataman ja satama-alueen kehityssuunnitelmista annetaan kevään aikana.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa