Julkaistu 03.01.2020 0          

Fennia laajentaa terveyspalvelujaan Mehiläisen kanssa

Fennia laajentaa terveyspalvelujen palveluverkostoaan Mehiläisen kanssa. Fennian henkilövahinkojen yhteistyökumppaneina jatkavat myös Pihlajalinna ja Terveystalo.

Mehiläinen täydentää Fennian terveyspalvelujen palveluverkostoa, jossa ovat mukana ennestään Pihlajalinna ja Terveystalo.

– Rakennamme uudistuvaa Fenniaa ja visiomme on tuottaa vakuutusalan paras asiakaskokemus. Otamme jatkuvasti huomioon asiakkaidemme tarpeet ja tahdomme tarjota heille entistä laajemman palveluverkoston kattavasti ympäri Suomen. Mehiläinen tarjoaa kustannustehokkaita ratkaisuja asiakaslähtöisesti ja sillä on hyvät valmiudet ja riittävät resurssit hyvän asiakaskokemuksen tuottamiseen, taustoittaa Fennian palvelujohtaja Tapio Korttilalli.

Fennian henkilövahinkopalvelujen keskiössä asiakkaan auttamiseksi toimii FenniaHoitaja-palvelu, jossa selvitetään hoidon tarve, tehdään asiakkaan puolesta vahinkoilmoitus ja varataan tarvittaessa aika lääkärille. FenniaHoitaja-palvelun tuottaa Pihlajalinna ja sen verkostoa on täydentänyt Terveystalo, jonka kanssa Fennia jatkaa hyvää yhteistyötään. Nyt verkostoa laajennetaan Mehiläisen kanssa.

– Terveystalo on toiminut Fennian hyvänä kumppanina jo useamman vuoden ajan ja auttanut asiakkaitamme sairaus- ja tapaturmavahingoissa täydentämällä Pihlajalinnan verkostoa. Toivotamme Mehiläisen tervetulleeksi Terveystalon rinnalle toiseksi täydentäväksi kumppaniksi, Korttilalli kertoo.

Fennia valmistautuu samalla Mehiläisen ja Pihlajalinnan välisen yrityskaupan mahdolliseen toteutumiseen. Yrityskaupan toteutuessa FenniaHoitaja-palvelua tuottaa jatkossa Mehiläinen.

FenniaHoitaja on Fennian palvelu, joka auttaa asiakkaita vahinkotilanteissa. Oli kyseessä sitten työtapaturma, vapaa-ajan tapaturma, sairastuminen työssä tai vapaa-ajalla, hoitoon hakeudutaan FenniaHoitajan kautta.

– Vahingon sattuessa avun saaminen on asiakkaalle erittäin helppoa. FenniaHoitaja eli koulutettu sairaanhoitaja tekee hoidon tarpeen arvioinnin, täyttää vahinkoilmoituksen ja ohjaa asiakkaan hänen tarvitsemaansa tutkimuksiin tai jatkohoitoon, kumppanuuksien kehityspäällikkö Niklas Holmberg kuvaa.

Asiakkaan ei tarvitse maksaa itse käyntiä ja hakea korvausta jälkikäteen, vaan Fennian kumppanit voivat laskuttaa hoidon suoraan Fennialta.

– FenniaHoitaja ohjaa asiakkaat Pihlajalinnan tai täydentävien kumppanien eli Mehiläisen ja Terveystalon palveluihin. FenniaHoitaja-palvelu hoitaa tällä hetkellä noin 100 000 asiakaskontaktia vuodessa ja sen NPS eli asiakastyytyväisyyttä mittaava luku on yli 80, Holmberg kertoo.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

T & T Takuutyö Oy

T & T Takuutyö Oy

Ilmanvaihtokanavien mittaukset ja tarkistukset, Ilmastoinnin puhdistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa