Julkaistu 03.01.2020 0          

Kiss my Turku -matkailusivustolle kultaa Finnish Web Awardsissa

Visit Turun matkailusivusto Kissmyturku.fi pokkasi Finnish Web Awards 2019 -kilpailun pääsarjassa kultaa ja sai lisäksi palkinnon parhaasta UI-Designista eli käyttöliittymäsuunnittelusta. Palkittu verkkosivusto tarjoaa houkuttelevia vinkkejä matkailijoille lähellä ja kaukana. Turun alueen matkakohteita ja ilmiöitä innostavasti esittelevät artikkelit julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

- On upeaa, että Kissmyturku.fi saa tunnustusta, sillä markkinointikonsepti on suuri ponnistus meille ja yhteistyökumppaneillemme, joita haluan lämpimästi kiittää luottamuksesta ja sujuvasta yhteistyöstä. Palkinto kannustaa jatkamaan konseptin kehitystyötä ja hiomaan siitä yhdessä yhä inspiroivamman, iloitsee Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja.

Finnish Web Awards on avoin vuosittainen kilpailu kaikille suomalaisille yrityksille ja yksilöille, jotka suunnittelevat ja toteuttavat verkkosivustoja. Yleisöäänestyksessä parhaiten menestyvät sivut etenevät finaaliin, jossa lopullisen valinnan voittajista tekee tuomaristo, johon kuuluvat Jorma Ollila, Tarja Virmala, Ilkka Paananen, Heikki Ahdekivi, Jaakko Tapaninen ja Jorma Silvasti puheenjohtajanaan Pekka Nuikki. Vuoden 2019 FAW-tulokset julkistettiin torstaina 2. tammikuuta 2020.

Visit Turun Kiss my Turku -konseptoinnista ja matkailusivuston teknisestä toteutuksesta vastaa markkinointiviestintätoimisto Drama Queen, joka myös tuottaa sisällön yhdessä Visit Turun yhteistyökumppanien kanssa ja markkinoi sivustoa. Lokakuussa 2018 avatulla verkkosivustolla Kissmyturku.fi vierailtiin jo ensimmäisen vuoden aikana lähes 800 000 kertaa.

- Kiss my Turku -konsepti on mainio esimerkki elinkeinoelämän ja julkisen sektorin yhteistyöstä, sillä alueen matkailutoimijoiden yhteisellä markkinointiviestinnällä halutut kohderyhmät tavoitetaan vetovoimaisemmin, toteaa Visit Turun matkailujohtaja Anne-Marget Hellén.

Matkailusivustolla Kissmyturku.fi on mukana Visit Turun yhteistyökumppaneita laivayhtiöistä ja isoista hotelliketjuista pieniin putiikkeihin ja ravintoloihin. Visit Turun tyytyväisyyskyselyyn vastanneista yhteistyökumppaneista peräti 93 prosenttia pitää yhteistä markkinointiviestintää hyödyllisenä. 90 prosenttia kyselyn vastaajista on sitä mieltä, että Kiss my Turku -konsepti on onnistunut vaikuttamaan myönteisesti matkailijoiden mielikuviin. 67 prosenttia kertoo yhteismarkkinoinnilla olleen myönteinen vaikutus liiketoimintaan.

- Tuoreen palkinnon lisäksi kumppanikyselymme vahvistaa käsitystämme siitä, että olemme oikealla tiellä, Satu Hirvenoja sanoo.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa