Julkaistu 10.01.2020 0          

Suomen Saaristo Matka 2020 -messuilla

Suomen Saaristo on näyttävästi esillä Pohjois-Euroopan suurimmassa matkailualan tapahtumassa. Ammattilaispäivä järjestetään 16.1. ja Matka 2020 messut ovat avoinna yleisölle perjantaista sunnuntaihin 17.–19.1. Helsingin messukeskuksessa. Suomen Saaristo esittäytyy messuilla jättimäisellä osastolla.

Saaristoalue on yhdistelmä merellistä tunnelmaa, kaupunkikulttuuria, historiallisia kohteita sekä upeita luontoelämyksiä alueen kansallispuistoissa.

Suomen Saaristo -osastolla nostetaan tänä vuonna esiin saariston monipuolisuus loistavana kotimaan matkakohteena sekä vastuullisuus matkailussa.

Messuilla on edustettuna erinomaisen laaja kattaus matkailutuotteita pienistä suuriin yrityksiin ja omatoimiretkistä ryhmille räätälöitäviin tuotteisiin. Suomen Saariston osastolla on luvassa vaihtuvaa ohjelmaa. Pienimmille messukävijöille on tarjolla kokonainen ilon kautta saaristoon -leikkialue, saaristotunnelmaan saattelee haitarimusiikki ja jazzin sävelet vetävät jammailemaan. Myös Muumit vierailevat osastolla.

Uusi Archipelago Sea Jazz esittelee osastolla jazzmusiikin ympärille rakentuvaa festivaalien sarjaa, joka yhdistää Baltic Jazzin, Korpo Sea Jazzin ja saavat rinnalleen Åland Sea Jazzin ja Turku Sea Jazz -tapahtuman. Osastolla musisoi myös Salo Jazz, joka järjestää vuonna 2020 sarjan konsertteja eri areenoilla.

Osastolta löytyy lähituottajien yhteinen saaristolaiskauppa, missä tarjoillaan vieraille maistiaisia suoraan saaristosta ja myydään lähiruokatuotteita kotiin vietäväksi.

Mukana saaristoalueelta on 12 kuntaa: Turku, Naantali, Parainen, Kemiönsaari, Salo, Pori, Rauma, Uusikaupunki, Kustavi, Taivassalo ja Kaarina sekä näiden alla lukuisat alanäytteilleasettajat. Myös Ahvenanmaa on mukana yhteisosastolla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa