Julkaistu 10.01.2020 0          

Suomen Saaristo Matka 2020 -messuilla

Suomen Saaristo on näyttävästi esillä Pohjois-Euroopan suurimmassa matkailualan tapahtumassa. Ammattilaispäivä järjestetään 16.1. ja Matka 2020 messut ovat avoinna yleisölle perjantaista sunnuntaihin 17.–19.1. Helsingin messukeskuksessa. Suomen Saaristo esittäytyy messuilla jättimäisellä osastolla.

Saaristoalue on yhdistelmä merellistä tunnelmaa, kaupunkikulttuuria, historiallisia kohteita sekä upeita luontoelämyksiä alueen kansallispuistoissa.

Suomen Saaristo -osastolla nostetaan tänä vuonna esiin saariston monipuolisuus loistavana kotimaan matkakohteena sekä vastuullisuus matkailussa.

Messuilla on edustettuna erinomaisen laaja kattaus matkailutuotteita pienistä suuriin yrityksiin ja omatoimiretkistä ryhmille räätälöitäviin tuotteisiin. Suomen Saariston osastolla on luvassa vaihtuvaa ohjelmaa. Pienimmille messukävijöille on tarjolla kokonainen ilon kautta saaristoon -leikkialue, saaristotunnelmaan saattelee haitarimusiikki ja jazzin sävelet vetävät jammailemaan. Myös Muumit vierailevat osastolla.

Uusi Archipelago Sea Jazz esittelee osastolla jazzmusiikin ympärille rakentuvaa festivaalien sarjaa, joka yhdistää Baltic Jazzin, Korpo Sea Jazzin ja saavat rinnalleen Åland Sea Jazzin ja Turku Sea Jazz -tapahtuman. Osastolla musisoi myös Salo Jazz, joka järjestää vuonna 2020 sarjan konsertteja eri areenoilla.

Osastolta löytyy lähituottajien yhteinen saaristolaiskauppa, missä tarjoillaan vieraille maistiaisia suoraan saaristosta ja myydään lähiruokatuotteita kotiin vietäväksi.

Mukana saaristoalueelta on 12 kuntaa: Turku, Naantali, Parainen, Kemiönsaari, Salo, Pori, Rauma, Uusikaupunki, Kustavi, Taivassalo ja Kaarina sekä näiden alla lukuisat alanäytteilleasettajat. Myös Ahvenanmaa on mukana yhteisosastolla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa