Julkaistu 10.01.2020 0          
NIMITYKSIÄ

Shiftiin ohjelmapäällikkö Hollannista

SHIFT Business Festivalin tiimi saa alankomaalaisvahvistuksen tammikuun lopulla, kun uudeksi ohjelmapäälliköksi valittu Anne Bergshoeff aloittaa työnsä. Aikaisemmin kaupallis-taloudellisissa asiantuntijatehtävissä työskennelleellä Bergshoeffilla on vankka kokemus kansainvälisestä tapahtumatuotannosta ja yrittäjyyden edistämisestä. SHIFTissä aiemmin ohjelmapäällikkönä työskennellyt Heidi Vainio-Pekka on siirtynyt jatkokouluttautumaan Jyväskylän yliopistoon.

Asiantuntijatyössään Bergshoeff on perehtynyt teknologian muutosvoimaan. Uuden teknologian tarkoituksenmukainen käyttö voi tarjota ratkaisuja globaaleihin haasteisiin kuten ilmastonmuutokseen ja sosiaalisiin epäkohtiin. SHIFTin toimitusjohtaja Mari Männistön mukaan uuden ohjelmapäällikön kokemus teknologian ja yhteiskuntatieteen saralla tukee SHIFTin tavoitteita erinomaisesti.

- Haluamme SHIFTissä kannustaa yrityksiä entistä älykkäämpään liiketoimintaan. Tämä tarkoittaa innovointia ja uusien teknologioiden tuomien mahdollisuuksien hyödyntämistä siten, että voitokas liiketoiminta on myös kestävää niin ekologisesti kuin sosiaalisestikin. Ensi vuonna panostamme entistä vahvempaan kansainväliseen kasvuun alueen elinkeinostrategian mukaisesti ja Annen rekrytointi oli luonnollinen askel tällä polulla, toteaa Männistö.

Bergshoeff on innoissaan uudesta työtehtävästään Suomessa.

- SHIFT on kasvanut viime vuosina nopeasti yhdeksi Suomen merkittävimmistä kansainvälisistä kasvuyritystapahtumista. Autan tätä kehitystä mielelläni etee

npäin ja toivon, että voin käyttää kansainvälistä kokemustani SHIFTin ja yrittäjien eduksi, Bergshoeff sanoo.

Turun yliopistossa aikaisemmin puolen vuoden ajan opiskellut Bergshoeff tuntee hyvin sekä alueellisen että kansallisen elinkeinorakenteen ja kärkihankkeet.

Vuonna 2020 SHIFT Business Festival viettää viisivuotisjuhlavuottaan. Aikaisempien vuosien tapaan ohjelma käsittelee tulevaisuudenkuvia älykkyydestä ja sen sovelluksista liiketoiminnassa laaja-alaisesti.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa