Julkaistu 10.01.2020 0          
NIMITYKSIÄ

Shiftiin ohjelmapäällikkö Hollannista

SHIFT Business Festivalin tiimi saa alankomaalaisvahvistuksen tammikuun lopulla, kun uudeksi ohjelmapäälliköksi valittu Anne Bergshoeff aloittaa työnsä. Aikaisemmin kaupallis-taloudellisissa asiantuntijatehtävissä työskennelleellä Bergshoeffilla on vankka kokemus kansainvälisestä tapahtumatuotannosta ja yrittäjyyden edistämisestä. SHIFTissä aiemmin ohjelmapäällikkönä työskennellyt Heidi Vainio-Pekka on siirtynyt jatkokouluttautumaan Jyväskylän yliopistoon.

Asiantuntijatyössään Bergshoeff on perehtynyt teknologian muutosvoimaan. Uuden teknologian tarkoituksenmukainen käyttö voi tarjota ratkaisuja globaaleihin haasteisiin kuten ilmastonmuutokseen ja sosiaalisiin epäkohtiin. SHIFTin toimitusjohtaja Mari Männistön mukaan uuden ohjelmapäällikön kokemus teknologian ja yhteiskuntatieteen saralla tukee SHIFTin tavoitteita erinomaisesti.

- Haluamme SHIFTissä kannustaa yrityksiä entistä älykkäämpään liiketoimintaan. Tämä tarkoittaa innovointia ja uusien teknologioiden tuomien mahdollisuuksien hyödyntämistä siten, että voitokas liiketoiminta on myös kestävää niin ekologisesti kuin sosiaalisestikin. Ensi vuonna panostamme entistä vahvempaan kansainväliseen kasvuun alueen elinkeinostrategian mukaisesti ja Annen rekrytointi oli luonnollinen askel tällä polulla, toteaa Männistö.

Bergshoeff on innoissaan uudesta työtehtävästään Suomessa.

- SHIFT on kasvanut viime vuosina nopeasti yhdeksi Suomen merkittävimmistä kansainvälisistä kasvuyritystapahtumista. Autan tätä kehitystä mielelläni etee

npäin ja toivon, että voin käyttää kansainvälistä kokemustani SHIFTin ja yrittäjien eduksi, Bergshoeff sanoo.

Turun yliopistossa aikaisemmin puolen vuoden ajan opiskellut Bergshoeff tuntee hyvin sekä alueellisen että kansallisen elinkeinorakenteen ja kärkihankkeet.

Vuonna 2020 SHIFT Business Festival viettää viisivuotisjuhlavuottaan. Aikaisempien vuosien tapaan ohjelma käsittelee tulevaisuudenkuvia älykkyydestä ja sen sovelluksista liiketoiminnassa laaja-alaisesti.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa