Julkaistu 12.01.2020 0          

Kohmoon aukesi uusi hirsipäiväkoti

Pilke päiväkodit Oy avasi luontopainotteisen hirsipäiväkoti Kanervan Kohmoon, Silvolankaareen tällä viikolla. Päiväkodissa on 60 paikkaa 0–5 -vuotiaille lapsille. Päiväkotiin aukeaa viisi lisäryhmää syksyllä 2020.

Luontopäiväkoti Kanervassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

- Päiväkodin lähiympäristö tarjoaa hienot puitteet ulkoiluun ja metsäretkille. Luontopainotteisen hirsipäiväkodin pihaan istutetaan marjapensaita sekä hedelmäpuita istutuslaatikoiden lisäksi, kertoo Pilke päiväkodit Oy:n Länsi-Suomen aluejohtaja Tuulia Tamminen.

Hirsipäiväkoti on vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille ja henkilöstölle sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja. Ekologisessa hirsipäiväkodissa he saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Syksyllä 2019 Pilke päiväkodit toteutti yhdessä Honkarakenne Oyj:n ja Mediset Hoivarakentajat Oy:n kanssa neljää uutta hirsipäiväkotia eri puolelle Suomea. Yritysten ensimmäinen hirsipäiväkoti aukesi Auraan elokuussa 2017 ja nyt hirsipäiväkoteja on valmiina 11.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 141 päiväkotia ympäri Suomen. Pilkkeellä on ennestään kolme päiväkotia Kaarinassa, joista kaksi sijaitsee Piispanristissä ja yksi Piikkiössä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tassam Oy

Tassam Oy

Metallintyöstöä, Metallituotteita, Puurakenteita, Puusepäntyöt, Puutuotteiden valmistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa