Julkaistu 13.01.2020 0          
NIMITYKSIÄ

Jami Teirikari vastaamaan Atoy Groupin Suomen markkinoinnista

Jami Teirikari on nimitetty vastaamaan Atoy Groupin Suomen yhtiöiden markkinoinnista. Teirikari vastasi aiemmin Atoy Power Oy:n Atoy Autohuolto -ketjun markkinoinnista.

– Virkaikäni talossa ei ole kovin pitkä, mutta löysimme Atoyn porukan kanssa nopeasti yhteisen kunnianhimoisen sävelen. Atoy Autohuollon brändimielikuvan eteen on tehty vuoden 2019 aikana paljon töitä. Tunnettuus on kasvanut ja positio markkinoilla vahvistunut. Seuraavaksi on aika katsoa asioita koko groupin vinkkelistä. Atoy Automotive Finland Oy tuo työpöydälleni muun muassa 140 huoltokorjaamon Autofit-konseptin sekä Osaset-varaosaketjun, joka on lajissaan maan vanhin, Teirikari kertoo.

Olutbisneksestä autojen pariin siirtynyt Teirikari näkee markkinoinnin menetelmät ja lainalaisuudet samanlaisina toimialasta riippumatta

– Ei siinä eroa ole. Asiakkaat pitää hurmata aina uudestaan ja uudestaan. Olen siinä mielessä onnekas, että olen saanut työskennellä hienojen yritysten kanssa, joiden ei tarvitse laskea luikuria markkinoinnin keinoin. On suuri kunnia päästä yhdistämään tänä vuonna 90 vuotta täyttävän Atoyn markkinointiosastot yhdeksi yksiköksi. Talon sisällä on valtavasti osaamista, ja odotan innolla synergiaa, toteaa Teirikari.

Atoy Groupin konsepteihin kuuluu myös Dieselfit-korjaamoketju sekä raskaan kaluston puolella Atoy Rekkahuolto, Atoy Dieselhuolto ja vaihteistokorjauksiin erikoistunut ZF-Center. Atoy Group on Pohjoismaiden neljänneksi suurin autoalan teknistä kauppaa ja korjaamoliiketoimintaa harjoittava yritys.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa