Julkaistu 13.01.2020 0          
NIMITYKSIÄ

Jami Teirikari vastaamaan Atoy Groupin Suomen markkinoinnista

Jami Teirikari on nimitetty vastaamaan Atoy Groupin Suomen yhtiöiden markkinoinnista. Teirikari vastasi aiemmin Atoy Power Oy:n Atoy Autohuolto -ketjun markkinoinnista.

– Virkaikäni talossa ei ole kovin pitkä, mutta löysimme Atoyn porukan kanssa nopeasti yhteisen kunnianhimoisen sävelen. Atoy Autohuollon brändimielikuvan eteen on tehty vuoden 2019 aikana paljon töitä. Tunnettuus on kasvanut ja positio markkinoilla vahvistunut. Seuraavaksi on aika katsoa asioita koko groupin vinkkelistä. Atoy Automotive Finland Oy tuo työpöydälleni muun muassa 140 huoltokorjaamon Autofit-konseptin sekä Osaset-varaosaketjun, joka on lajissaan maan vanhin, Teirikari kertoo.

Olutbisneksestä autojen pariin siirtynyt Teirikari näkee markkinoinnin menetelmät ja lainalaisuudet samanlaisina toimialasta riippumatta

– Ei siinä eroa ole. Asiakkaat pitää hurmata aina uudestaan ja uudestaan. Olen siinä mielessä onnekas, että olen saanut työskennellä hienojen yritysten kanssa, joiden ei tarvitse laskea luikuria markkinoinnin keinoin. On suuri kunnia päästä yhdistämään tänä vuonna 90 vuotta täyttävän Atoyn markkinointiosastot yhdeksi yksiköksi. Talon sisällä on valtavasti osaamista, ja odotan innolla synergiaa, toteaa Teirikari.

Atoy Groupin konsepteihin kuuluu myös Dieselfit-korjaamoketju sekä raskaan kaluston puolella Atoy Rekkahuolto, Atoy Dieselhuolto ja vaihteistokorjauksiin erikoistunut ZF-Center. Atoy Group on Pohjoismaiden neljänneksi suurin autoalan teknistä kauppaa ja korjaamoliiketoimintaa harjoittava yritys.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Toimistotuote Blue Sign Oy

Toimistotuote Blue Sign Oy

Kilpikaiverrus, Käyntikortit, Leimasimia, Mainostekstiilit, Nimineulat, Polttoleimasimet, Tarroja

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa