Julkaistu 13.01.2020 0          

Nobina liikennöimään osaa Fölin linjoista ensi vuonna

Seudullinen joukkoliikenne kilpailutti joukkoliikennelinjojen 6, 7 ja 7A liikennöinnin ajalle 1.7.2021 – 30.6.2029. Sopimuksia voidaan jatkaa optiona ajalle 1.7.2029 – 30.6.2031.

Tarjouksen jätti kuusi liikennöitsijää. Tarjouskilpailussa kokonaistaloudellisesti edullisimman hinnan tarjosi Nobina Oy. Tarjouksen vuosihinta on noin 5,3 miljoonaa euroa, joka on noin 14,2 % alhaisempi kuin nykyinen sopimushinta. Nobina Oy toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa ja se on alansa suurin Pohjoismaissa. Nobina ei ole aiemmin liikennöinyt Föli-alueella.

– On mukavaa tulla Turun seudulle ajamaan nimenomaan runkolinjoja, joissa tähdätään korkeaan palvelutasoon. Haluamme olla aktiivinen yhteistyökumppani ja palvelutuottaja tilaajalle sekä erinomainen asiakaspalveluyritys linja-autoa käyttäville ihmisille, Nobinan toimitusjohtaja Petri Auno sanoo.

Fölin linjat 6, 7 ja 7A liikennöivät Turusta Lietoon, Kaarinaan, Raisioon ja Naantaliin. Linjoilla kulkee vuosittain noin kolme miljoonaa matkustajaa.

Nobina tulee hoitamaan liikenteen 13 uudella dieselbussilla ja 12 uudella sähköbussilla.

- On hienoa, että Fölin liikenteeseen saadaan lisää ympäristöystävällisiä sähköbusseja. Tämä on merkittävä askel seudun liikenteessä, sillä aiemmin sähköbusseja on ollut käytössä vain Turussa, joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte kertoo.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa