Julkaistu 14.01.2020 0          

Hellman huutokaupat Naantalin Musiikkijuhlien kulttuurikumppaniksi

Naantalin Musiikkijuhlat ja Oy Hellman huutokaupat ovat solmineet yhteistyösopimuksen kulttuurikumppanuudesta vuodeksi 2020. Naantalin Musiikkijuhlat on tunnettu ja arvostettu kamarimusiikin tapahtuma, joka tarjoaa elämyksiä useiden konserttien voimin.

Yhteistyö on luontevaa, kun Hellman huutokaupat toimii myös Naantalissa ja tarjoaa palveluita ja kokemuksia keräilijöille. Keräily on parhaimmillaan erilaisten kulttuuriin liittyvien esineiden tallentamista ja tutkimista.

Seuraava julkinen Hellman huutokauppatapahtuma on 13.-14. maaliskuuta Naantalissa yrityksen omissa tiloissa. Tarjolla on harvinaisia postimerkkejä, rahoja, mitaleita, militariaa ja muita keräilykohteita.

Naantalin Musiikkijuhlien Talvikonsertit soivat 27.2. ja 7.3. Kesäfestivaali pidetään 2.-13.6. Musiikkijuhlien ohjelma sisältää upean konserttisarjan Naantalin vanhassa luostarikirkossa sekä konsertteja lähiseudun idyllisissä saaristokirkoissa ja monissa muissa konserttipaikoissa. Koko ohjelma julkistetaan 3.2.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Hälytysjärjestelmiä, Kulunvalvontajärjestelmät, Palohälytysjärjestelmiä, Palohälytyslaitteita, Varashälytinjärjestelmät, Videovalvontajärjestelmät

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa