Julkaistu 21.01.2020 0          

Turun Häämessut lauantaina Logomossa

Turun Häämessut tulee jo 27. kertaa. Suomen ensimmäinen ja vanhin häätapahtuma toteutuu nyt ensimmäistä kertaa yksipäiväisenä 25.1. klo 9-18 Logomossa. Yksi pitkä päivä mahdollistaa vuorotyöläistenkin messuille tulon kuin myös sen että näytteilleasettajilla on sunnuntai lepopäivä.

- Tällä hetkellä hääbuumia on kaikkialla.TV:n kanavilla on kotimaisia kuin myös kansainvälisiä tosi tv-ohjelmia täyttäen ohjelmaruutuja romanttisilla asioilla kuten morsiuspuvut, hääkimput, asusteet, ihanat catering menyyt, kauniit juhlapaikat koristeluineen, sekä tietenkin onnellisia just married -pareja ja heidän laittautuneita häävieraitaan. Monesta buumi voi tuntua ylimitoitetulta. Kun taas heille joille tuo unohtumaton päivä on tulonpäällä vuoden sisällä, he keräävät paljonkin ideoita seuraten aiheeseen liittyviä messuja, tv-ohjelmia, lehtiä, some-sivustoja ja blogeja. Ja he myös toteuttavat ideansa ja ainutlaatuisen päivänsä. Hienoa että osataan haaveilla ja rakentaa unelmia – valoisia hetkiä elämä ja onni kaipaavat, toteaa yrittäjä Anne Nenonen tapahtuman järjestävästä Interdialogista.

- Vuosien saatossa on ollut myös mielenkiintoista nähdä miten sulhaset ovat lähteet mukaan häiden suunnitteluun. Ensin noin 20 vuotta sitten ensimmäiset rohkeat miehet tulivat mukaan Häämessuille. Noin 10 vuotta sitten miehiä oli jo 35 % kävijöistä. Nykyään sulhaset ovat jo mukana suunnittelemassakin tulevaa hääjuhlaansa – oikeanlaista tiimityötä Kun kaksi on yksi. Kehitys on ollut positiivisesti rajoja rikkovaa ja mahdollistaa näin entistä monipuolisempia hääjuhlia, sanoo Nenonen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

L&S Tilipalvelu Oy

L&S Tilipalvelu Oy

Kirjanpitotoimistoja, Palkanlaskentapalveluja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

09/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 03.09.2020


Seuraa meitä somessa