Julkaistu 25.01.2020 0          
NIMITYKSIÄ

Muutoksia Terveystalon johtoryhmässä

Veera Siivonen, s. 1980, DI on nimitetty Terveystalon markkinointi- ja viestintäjohtajaksi viimeistään 1.5.2020 alkaen. Elina Saviharju, s. 1981, LL.B, LL.M. (Harvard) on nimitetty Terveystalon lakiasiainjohtajaksi viimeistään 24.7.2020 alkaen Terveystalon lakiasiainjohtajan ja johtoryhmän jäsenen Julia Ormion jättäessä tehtävänsä.

Veera Siivonen siirtyy markkinointi- ja viestintäjohtajan tehtävään Sanomalta, missä hän on viimeisimpänä vastannut uutis- ja feature-medioiden portfoliokehityksestä ja markkinoinnista. Aikaisemmin hän on toiminut Sanoma-konsernissa muun muassa Helsingin Sanomien markkinointijohtajana.

Elina Saviharju siirtyy lakiasiainjohtajan tehtävään Avance Asianajotoimistosta, missä hän on vanhempana lakimiehenä toiminut neuvonantajana muun muassa suurissa terveydenhuollon yritysjärjestelyissä ja immateriaalioikeuksiin sekä terveydenhuoltopalveluiden säätelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Siivosesta ja Saviharjusta tulee Terveystalon johtoryhmän jäseniä, ja he raportoivat tehtävässään toimitusjohtaja Ville Iholle.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa