Julkaistu 27.01.2020 0          

Telesten huipputeknologiaa ammattiin opiskelevien käyttöön

Turun ammatti-instituutin uusi Teleste LAB -tila tuo nykyaikaisilla verkkoratkaisuilla ja mittalaitteilla varustetun oppimisympäristön ammatillisen koulutuksen käyttöön.

Turun ammatti-instituutin ja Telesten yhteistyönä rakennettu uusi oppimisympäristö edistää tieto- ja tietoliikennetekniikan osaamista Turun seudulla ja tarjoaa alan opiskelijoille sujuvan polun työelämään. Tiloihin tulee lisäksi Telesten minituotantosolu. Oppimisympäristön ilme on toteutettu yhdessä TAIn mediaopiskelijoiden kanssa.

Teleste kouluttaa TAIn vastuuhenkilöt oppimisympäristön käyttöön. Koulutuspakettiin kuuluu muun muassa juotosteoriaa ja ESD-suojausta käsittelevä verkkokurssi.

- Yhteistyö TAIn kanssa on hieno tilaisuus kertoa, mitä me Telestellä teemme ja millaista tietotaitoa tarvitsemme sekä nykyään että tulevaisuudessa. Kansainvälisenä teknologiayrityksenä etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme ja olemme iloisia siitä, että voimme auttaa opiskelijoita löytämään juuri heille sopivat polut kohti työelämää ja uusia mahdollisuuksia, kertoo Telesten henkilöstöjohtaja Tuomas Vanne.

- Telesten panostus talousalueen alan ammatillisen koulutuksen kehittämiseen ja laadukkuuteen on erittäin merkittävä. Yhteistyö Telesten kanssa tuo arjen työelämän todellisuuden lähemmäksi oppilaitoksen arkea ja siitä hyötyvät suuresti niin opiskelijat kuin myös opetushenkilöstö. Yhteistyön edetessä on ollut hienoa huomata, että ammatillinen oppilaitos koetaan tasavertaiseksi yhteistyökumppaniksi. Erilaisiin arjen haasteisiin halutaan löytää yhteisesti kaikkia osapuolia palveleva pitkän aikavälin ratkaisu, jossa keskiössä on opiskelijoiden osaamisen ja näin myös tulevien työntekijöiden osaamisen varmistaminen, tiivistää ICT- ja media-alan yksikön koulutuspäällikkö Riitta Mäki.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimistoja, Lakiasiaintoimisto, Lakipalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

09/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 03.09.2020


Seuraa meitä somessa