Julkaistu 10.02.2020 0          
LUKUVINKKI VSY 2020/1-2

Paimion Leijonienluolasta ympärivuotinen työkalu

Paimion Leijonienluolan konseptia uudistetaan parhaillaan, kertoo Paimion elinkeinojohtaja Mika Ingi.

- Konseptista tulee kaksiosainen. Syksyn Paimion Leijonienluola -tapahtuman lisäksi Leijonienluolasta kehitetään työväline, jota pääomasijoittajat voivat hyödyntää ympäri vuoden. Kunhan saamme automatiikan toimimaan, tästä tulee työväline, jonka kautta voi hakea esimerkiksi lainaa, pääomia tai vaikka sopivaa bisneskumppania. Se tulee palvelemaan koko seutukuntaa.

Konseptissa tullaan tekemään yhteistyötä Turku Business Regionin ja tulevaisuudessa myös valtakunnallisen seutukaupunkiverkoston kanssa. Siten voidaan tavoittaa jopa 82 000 yritystä.

- Leijonienluolan kauttahan mukana on jo yli viiden miljardin pääomarahastot, Ingi muistuttaa.

Paimion Kehityksen kohta vuosi sitten lanseeraaman SunPaimio-sivuston kehitystyö jatkuu tänä keväänä, kun verkkosivuston kehittämiseen löytyi vihdoin uusi palveluntuottajakumppani.

- Nyt voimme optimoida sivut, joihin on jo lähtenyt mukaan jo paimiolaista 150 toimijaa: yrityksiä, yhdistyksiä, urheiluseuroja ja kaupungin eri tahoja. Paimiosta löytyy hämmästyttävän paljon erilaisia palveluja, Ingi sanoo.

Uutta yritystoimintaa on tulossa Paimion YksYkkösen teollisuusalueelle.

- Kiinnostusta alueelle on todella paljon. Biokaasulaitos odottaa edelleen rahoitusta, mutta olemme käyneet keskusteluja jo lähes 40 yrityksen kanssa. Niistä kymmenkunta on sellaisia, joiden on ihan mahdollista toteutua, Mika Ingi arvioi.

Lue lisää Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden tammi-helmikuun kaksoisnumerosta, jossa teemoina ovat muun muassa Kokouspalvelut, Koulutus, Kaarina, Lieto, Paimio ja Sauvo. Näköislehti löytyy Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden nettisivuilta alla olevasta linkistä.

-ap.

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa