Julkaistu 27.01.2020 0          

Utu ja Myrsky seikkailee ympäristöongelmien keskellä

Turun Kaupunginteatterin Sopukka-näyttämöllä nähdään 4.2.-14.3. koko perheen seikkailutarina Utu ja Myrsky - Muovimeren pelastuspartio. Uusi ja ajankohtainen esitys käsittelee ympäristöongelmia, erityisesti merien saastumista, yksilön ja lapsen näkökulmasta. Perheen pienimmät pääsevät osallistumaan esityksen kulkuun ratkomalla eteen tulevia haasteita yhdessä pelastuspartion, eli Utun ja Myrskyn kanssa.

Yli 3-vuotiaille suunnatussa esityksessä Utu ja Myrsky tarkkailevat omalla majakkasaarellaan rantaan ajautuneita esineitä ja asioita ja pitävät tarkkaa roskaraporttia. Eräänä päivänä Utu ja Myrsky bongaavat kiikareillaan uuden saaren. He hyppäävät sukellusveneeseen ja matkaavat saaren luo vain huomatakseen, että saari onkin valtava valas. Valaalla on huono olo, koska hänen vatsansa on täynnä roskaa. Utu ja Myrsky miettivät katsojat apunaan, miten valaan vatsan voi siivota ja mitä voitaisiin tehdä, jotta muoviroskat eivät enää päätyisi mereen.

- Idea esitykseen lähti halusta tarjota lapsille teatteria ajankohtaisista aiheista. Ympäristöasiat koskevat myös lapsia (etenkin lapsia!) ja tästä syystä koemme tärkeäksi tarjota heille mahdollisuutta käsitellä asiaa heille mielekkäällä ja ennen kaikkea toiveikkaalla tavalla. Esityksen teemat ovat myös lähellä työryhmän sydäntä, joten sen vuoksi juuri tähän aiheeseen tarttuminen tuntui luontevalta, kertoo Potkuri Ensemblen Ines Kakkonen.

Merellinen esitys on Potkuri Ensemblen ja Turun Kaupunginteatterin yhteistuotanto, jonka on ohjannut Jenni Korpela. Lavalla nähdään Ines Kakkonen ja Tuulia Lindholm. Käsikirjoitus on syntynyt koko työryhmän voimin. Esityksen kantaesitys on Turun Kaupunginteatterin Sopukka-näyttämöllä tiistaina 4.2.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa