Julkaistu 29.01.2020 0          

Taneli Mäkelän menestysmonologin Turun ensi-ilta 30.1.

kuva: Tuomo Manninen.

Mies, joka rakasti järjestystä on Helsingin ja Turun Kaupunginteatterien yhteistuotanto, joka sai ensi-iltansa Helsingissä viime syksynä. Tänä keväänä Marcus Grothin ohjaama ja Taneli Mäkelän esittämä draamakomedia nähdään myös Turussa, jossa sen ensi-ilta on 30. tammikuuta.

Esitys on lämmin ja huumorin sävyttävä kertomus sääntöjen ja kunnollisten työkalujen tärkeydestä. Päähenkilö Olavi ei ymmärrä nykyajan ihmisiä, jotka eivät osaa enää mitään hyödyllisiä taitoja, eivätkä tiedä kuinka asioiden kuuluu olla. Hän on joutunut eläkkeelle työpaikastaan, ja hänet on syrjäytetty asumisoikeusyhdistyksen puheenjohtajan pallilta. Lisäksi Olavin sydän on särkynyt, eikä hän tiedä, kuinka jatkaa elämäänsä yksin. Kun uusi naapuri muuttaa perheineen vastapäiseen rivitalohuoneistoon ja peruuttaa heti alkuunsa Olavin postilaatikon kumoon, alkaa hauska ja sydäntälämmittävä tarina takkuisesta kissasta, odottamattomasta ystävyydestä, rakkaudesta ja kunnollisten työkalujen tärkeydestä.

Tarina ilmestyi Ruotsissa alun perin kirjana ja myöhemmin elokuvana nimeltä En man som heter Ove (2015). Näyttämöversio nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Draamakomedian kaikkiin rooleihin heittäytyy antaumuksella Taneli Mäkelä, joka esittää Olavin ohella esimerkiksi maahanmuuttajanaista ja teinipoikaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

09/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 03.09.2020


Seuraa meitä somessa