Julkaistu 30.01.2020 0          

Anna Kotamäelle tunnustus vastuullisesta johtamisesta

Turun Nuorkauppakamari on perjantaina 24.1.2020 myöntänyt Siivouspalvelu Kodan toimitusjohtaja Anna Kotamäelle Vastuullinen johtaja -palkinnon vuodelta 2019. Palkinto on myönnetty kaksi kertaa aikaisemmin Oy Soinio & Co. toimitusjohtaja Osmo Soiniolle (2010) ja Hartela Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Hanna Kolehmaiselle (2012).

Vastuullinen johtaja –palkinto ja kunniakirja on myönnetty pitkäjänteisestä ja esimerkillisestä vastuullisena johtajana ja johdettavana toimimisesta, johtajana kehittymisestä, jäsenistön kannustamisesta ja tukemisesta johtamistaitojen kehittämiseen, tavoitteellisesta ja tuloksellisesta tekemisestä sekä toiminnallaan jäsenenä ja yksilönä vaikuttanut postitiivisesti ympäröivän yhteiskunnan kehittymiseen Turun sekä Turun Nuorkauppakamarin parhaaksi.

Palkinnonsaaja on toiminnassaan ja toiminnallaan noudattanut ajatusta: Mieti ensin mitä minä voin tehdä ja antaa Nuorkauppakamarille eikä sitä mitä nuorkauppakamari voi tehdä ja antaa minulle.

Henkilökohtaisissa perusteluissa Anna Kotamäen valinnasta todetaan näin: Tämä on hyvin vaativaa palkinto. Palkinnon saaja on vastuullinen johtaja ei vaan Turun Nuorkauppakamarissa, mutta myös omassa työelämässään edistämässä kestävän kehityksen ja kiertotalouden periaatteita. Hän on avoin ja tilanteissa hän näkee koko kuvan. Hän pitää huolen niin kamarikollegoistaan kuin työntekijöistään. Hän tietää, että ihmiset ovat keskiössä ja yhdessä saavutetaan paljon enemmän.

- Palkinto tuli täytenä yllätyksenä minulle ja olen erittäin otettu tästä huomionosoituksesta. Nuorkauppakamari on antanut minulle valtavasti työkaluja ja oppia yrittäjyyteeni ja lisäksi olen saanut ympärilleni hienoja ihmisiä, joiden kanssa kasvaa ja kehittyä yhdessä. Arvostan kamarimme näkökulmaa, joka kannustaa kokonaisvaltaiseen vastuulliseen johtajuuteen. Palkinto on samalla kiitos myös työyhteisölleni ja perheelleni, joiden kanssa haastamme toisiamme vastuullisiin valintoihin joka päivä, palkinnon vastaanottanut Anna Kotamäki kommentoi.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

L&S Tilipalvelu Oy

L&S Tilipalvelu Oy

Kirjanpitotoimistoja, Palkanlaskentapalveluja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

09/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 03.09.2020


Seuraa meitä somessa