Julkaistu 31.01.2020 0          
NIMITYKSIÄ

Sini Rantanen M&M Kuntotalo Koulukadun club-johtajaksi

Sini Rantanen on aloittanut M&M Kuntotalo Koulukadun club-johtajana. Hänen tehtäviinsä kuuluvat keskuksen johtaminen, kehittäminen ja palvelun laadusta vastaaminen. Sini Rantanen on toiminut aiemmin mm. yrittäjänä hyvinvointituotteiden parissa ja hänellä on vahva tausta myynnistä, projektijohtamisesta ja asiakaspalvelusta.

- Perinteisesti kaikki Club-johtajamme ovat liikunta-alan ammattilaisia, mutta nyt ajattelimme boxin ulkopuolelle ja halusimme tuoda vahvaa otetta keskuksen kehittämiseen. Koimme, että Sini edustaa hienosti yritystämme omalla reippaalla ja iloisella tyylillään sekä asiakaslähtöisellä otteellaan, toimitusjohtaja Jani Hurme kertoo tyytyväisenä.

- Olen superinnoissani uudesta työstäni ja pääsystä energiseen ja nuorekkaaseen joukkoon. Uskon, että kokemukseni painonhallinnasta ja elämäntaparemontista tuo myös omaa lisäarvoa. Haluan luoda keskukseen hyvän fiiliksen, sellaisen että jokainen tuntee olevansa tärkeä ja tervetullut. Niin henkilökunta kuin tietenkin asiakkaat, Sini Rantanen kertoo.

M&M on turkulainen vuonna 1987 perustettu yksityinen kuntosaliketju. Tällä hetkellä keskuksia on kolme:

Kupittaalla, Koulukadulla ja Raisiontorilla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Salo IoT Campus

Joensuunkatu 7, Salo

www.saloiotcampus.fi

Kokoustiloja aina muutaman hengen neuvotteluhuoneista 170-paikkaiseen auditorioon. Kokoustarjoilut samalla tilauksella. Nykyaikainen kokoustekniikka ja palvelut saman katon alla. Tutustu kampukseen ja kokoustiloihin www.fazerfoods.asio.fi/onlinekalenteri/fazerfoods/guest.php?kt=tila&laji=Kokoustilat&sys_id=saloiot

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa