Julkaistu 10.02.2020 0          
HYVÄ TIETÄÄ

Vuodelta 2019 maksettuja tuloja voi periä takaisin nettona 30.4. saakka

Nettoperintä tarkoittaa sitä, että maksaja perii tulonsaajalta liikasuorituksen, josta on ensin vähentänyt ennakonpidätyksen osuuden.

Verohallinto on antanut päätöksen takaisinperittyjen tulojen takaisinmaksun määräpäivästä suorituksen maksajan verotuksessa. Takaisinmaksu on tehtävä viimeistään alkuperäisen suorituksen maksuvuotta seuraavan vuoden huhtikuun 30. päivä, jotta suorituksen maksajan verokauden veroa voidaan oikaista. Maksajan veroa oikaistaan takaisin maksetusta suorituksesta toimitetun ennakonpidätyksen tai perityn lähdeveron määrällä. Oikaisu tehdään tulorekisteriin annetun takaisinperintäilmoituksen perusteella.

Jos takaisinperintä tehdään 30.4.2020 jälkeen, se on syytä tehdä bruttoperintänä. Bruttoperintä tarkoittaa sitä, että maksaja perii tulonsaajalta koko tulon määrän, joka sisältää myös ennakonpidätyksen määrän.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Studio Brahe

Studio Brahe

Valokuvaus, Valokuvauspalveluja, Valokuvausstudio

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa