Julkaistu 10.02.2020 0          
HYVÄ TIETÄÄ

Vuodelta 2019 maksettuja tuloja voi periä takaisin nettona 30.4. saakka

Nettoperintä tarkoittaa sitä, että maksaja perii tulonsaajalta liikasuorituksen, josta on ensin vähentänyt ennakonpidätyksen osuuden.

Verohallinto on antanut päätöksen takaisinperittyjen tulojen takaisinmaksun määräpäivästä suorituksen maksajan verotuksessa. Takaisinmaksu on tehtävä viimeistään alkuperäisen suorituksen maksuvuotta seuraavan vuoden huhtikuun 30. päivä, jotta suorituksen maksajan verokauden veroa voidaan oikaista. Maksajan veroa oikaistaan takaisin maksetusta suorituksesta toimitetun ennakonpidätyksen tai perityn lähdeveron määrällä. Oikaisu tehdään tulorekisteriin annetun takaisinperintäilmoituksen perusteella.

Jos takaisinperintä tehdään 30.4.2020 jälkeen, se on syytä tehdä bruttoperintänä. Bruttoperintä tarkoittaa sitä, että maksaja perii tulonsaajalta koko tulon määrän, joka sisältää myös ennakonpidätyksen määrän.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa