Julkaistu 10.02.2020 0          
HYVÄ TIETÄÄ

OmaVeron tapahtumaote näyttää kuukauden tilitapahtumat

OmaVerossa on julkaistu 1.2.2020 ensimmäistä kertaa tapahtumaote, joka näyttää elinkeinotoimintaa harjoittavalle asiakkaalle kaikki kuluneen kuukauden tilitapahtumat.

Tapahtumaote ei ole huomautus maksamattomista veroista. Tapahtumaotteella on listaus vain kuukauden aikaisista tapahtumista riippumatta siitä, oletko maksanut liikaa, liian vähän tai tarpeeksi. Se on tarkoitettu kuukauden tilitapahtumien tarkempaan selvittelyyn. Jos sinulla on veroja maksamatta, saat siitä maksukehotukset kuukausittain muodostuvalla yhteenvedolla. Näet tarkan saldotilanteesi sekä yhteenvedon OmaVerosta.

Tapahtumaote tulee asiakkaille OmaVeroon kuunvaihteessa. Toimitustapana on sähköinen OmaVero-kirje. Toimitustapaa ei voi muuttaa. Kevään aikana OmaVeron sähköposti-ilmoituksia muokataan siten, ettei tapahtumaotteesta tule enää erillistä ilmoitusta.

Kirjeen vuoksi ei tarvitse ottaa yhteyttä Verohallintoon. Jos havaitset tapahtumaotteella virheellisiä tai puuttuvia tietoja, tee korjaukset OmaVerossa. Jos virheet koskevat työnantajasuorituksia, tee korjaukset tulorekisterissä.

Tapahtumaotteen lukuohje tulossa Vero.fi-verkkosivulle lähiviikkoina


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa