Julkaistu 10.02.2020 0          
HYVÄ TIETÄÄ

OmaVeron tapahtumaote näyttää kuukauden tilitapahtumat

OmaVerossa on julkaistu 1.2.2020 ensimmäistä kertaa tapahtumaote, joka näyttää elinkeinotoimintaa harjoittavalle asiakkaalle kaikki kuluneen kuukauden tilitapahtumat.

Tapahtumaote ei ole huomautus maksamattomista veroista. Tapahtumaotteella on listaus vain kuukauden aikaisista tapahtumista riippumatta siitä, oletko maksanut liikaa, liian vähän tai tarpeeksi. Se on tarkoitettu kuukauden tilitapahtumien tarkempaan selvittelyyn. Jos sinulla on veroja maksamatta, saat siitä maksukehotukset kuukausittain muodostuvalla yhteenvedolla. Näet tarkan saldotilanteesi sekä yhteenvedon OmaVerosta.

Tapahtumaote tulee asiakkaille OmaVeroon kuunvaihteessa. Toimitustapana on sähköinen OmaVero-kirje. Toimitustapaa ei voi muuttaa. Kevään aikana OmaVeron sähköposti-ilmoituksia muokataan siten, ettei tapahtumaotteesta tule enää erillistä ilmoitusta.

Kirjeen vuoksi ei tarvitse ottaa yhteyttä Verohallintoon. Jos havaitset tapahtumaotteella virheellisiä tai puuttuvia tietoja, tee korjaukset OmaVerossa. Jos virheet koskevat työnantajasuorituksia, tee korjaukset tulorekisterissä.

Tapahtumaotteen lukuohje tulossa Vero.fi-verkkosivulle lähiviikkoina


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa