Julkaistu 11.02.2020 0          

Talvilomaviikko kutsuu Mathildedalin kylään

Mitä tehdä hiihtolomalla? Mathildedalin tunnelmallinen ruukkikylä on oiva paikka viettää monipuolinen talviloma perheen tai ystävien kesken: aivan ruukin kainalosta lähtee Teijon kansallispuiston reittejä ja muutaman kilometrin päässä sijaitsevat laskettelurinteet.

Perjantaina 14.2. kylässä vietetään ystävänpäivän kunniaksi yhteistä Ystävyyden iltaa. Kylän yritykset pitävät ovensa avoinna vähintään klo 16-20. Illan aikana voi löytää Mathildan Marinassa järjestettävästä Teadoran Beauty Colors -värianalyysistä oikeat värit vaatekaappiin ja meikkilaukkuun, kokeilla saunajoogaa ja rentoutua ulkoporealtaassa. Vierailija voi myös viehättyä Second Chancen myymälässä uudesta mallistosta ja uniikeista, luonnonläheisistä kuoseista lasten ja naisten vaatteissa ja asusteissa. Myymälässä vierailee paimiolainen Vuonue uuden, palkitun, muovittoman villasukkalankansa kanssa. Café Mathildedalissa voi askarrella ohjatusti oman aarrekartan, toiveiden taulun.

Kylän yrityksistä Ystävyyden illassa ovat mukana Mathildan Marina, Second Chance, PetriS Chocolate ja Café Mathildedal.

Herkkuvahvuuteen liittyy myös perniöläinen Peltosaaren tila, jonka luomulammastuotteita on myynnissä rannan parkkipaikalla. Myös Mathildan Marinan perinteikästä blini-iltaa vietetään kumpanakin perjantaina.

Talvilomaviikolla 8 kylän yritykset pitävät ovensa avoinna ja järjestävät omaa oheisohjelmaansa lomalaisille. Esimerkiksi Matildankartano juhlii kyläleipurin 5-vuotista taivalta lauantaina 15.2. ja kyläravintola Terhossa esiintyy Muska Babitzin klo 22.30 alkaen. Suklaakahvila PetriS Chocolate aloittaa neulomisesta kiinnostuneiden ja innostuneiden tapaamiset sunnuntaina 16.2. klo 11. Café Mathildedalista lähtee opastettu ruukkikierros ke 19.2. klo 12 palatakseen kakkukahvien äärelle. Samana päivänä Ruukin Krouvissa järjestetään lasten piirustuskilpailu klo 14-16.

Mathildan Marina järjestää viikon päätteeksi perjantaina 21.2. klo 18-19.30 ShindoWalkin Tepa Ahosen johdolla. ShindoWalk on japanilaisen itsehoitomenetelmän ympärille Ahosen kehittämä, ihmistä ravitseva toiminnallinen kokonaisuus, jossa pienestä tulee merkittävää ja koukuttavaa kaikessa helppoudessaan.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa