Julkaistu 11.02.2020 0          

Bo LKV:n perustajien uusi yritys aloittaa näyttävästi Espanjassa

Sirena ja Anssi Kiviranta olivat perustamassa Bo LKV kiinteistönvälitysyritystä 2015 sekä kasvattamassa sen nollasta lähes 200 henkeä työllistäväksi ja 23 miljoonan liikevaihtoa tekeväksi yritykseksi alle viidessä vuodessa. Pääomasijoitusyhtiö Saari Partners osti syksyllä enemmistön yhtiöstä ja yhteisymmärryksessä Kivirannoille avautui mahdollisuus harjoittaa kiinteistönvälitystoimintaa ulkomailla omalla brändillä. Kivirantojen suomalainen sijoitusyhtiö Kiviranta Group Oy on tammikuussa perustanut espanjalaisen tytäryhtiön Strand Propertiesin.

- Meillä on edelleen vahva palo muuttaa perinteistä välitysalaa, mutta tällä kertaa teemme sen ulkomailla. Jokainen joka on tutustunut Aurinkorannikolla myynnissä olevien kohteiden ilmoituksiin, on varmasti huomannut, että asuntoja myydään hyvin puutteellisin tiedoin, huonolaatuisin kuvin ja melkeinpä aina ilman pohjakuvaa. Suomessa välittäjän on aidosti perehdyttävä myyntiin laitettavaan kohteeseen ja vastattava myös kauppakirjojen laadinnasta. Espanjassa välittäjän juridinen vastuu on olematon ja moni puhuukin, että Aurinkorannikon kiinteistönvälitys on kuin villi länsi, missä jokainen säätää omalla tavallaan. Meille Espanja on kiinnostava uusi ympäristö olla tuomassa välitysalaa 2020-luvulle ja suuri mahdollisuus lähes kymmenen kertaa Suomea isompana markkinana, kertoo Sirena Kiviranta.

Strand Properties tarjoaa palvelua sekä asunnon myyjille että ostajille. Välitettävänä on yhteistyöverkostojen kautta välittömästi tuhansia asuntoja ja Strand Properties auttaa juuri sen oikean asunnon löytämisessä kartoittamalla toiveet huolellisesti sekä oppivan asuntovahtipalvelun avulla. Asunnon myyjille laatuun panostava välityskonsepti tarjoaa nopeammat myyntiajat sekä parhaan mahdollisen myyntihinnan.

Strand Propertiesin konseptiin kuuluu perinteisen asunnonvälityksen lisäksi myös skandinaavisten tarkoin valittujen tuotteiden maahantuonti ja myynti Espanjassa.

- Tuomme tuulahduksen suomalaista muotoilua Marbellaan. Kaikki liiketilamme huonekalut ja materiaalit edustavat tuotteita, jotka voi ostaa kauttamme Espanjan asuntoon. Tuomme tuotteita esille aina mahdollisuuksien mukaan välittämiemme asuntojen kuvissa, jolloin ne saavat suuren näkyvyyden. Asunnon ostajat, myyjät sekä rakennuttajat saavat puolestaan alennuksia edustamistamme tuotteista, joten liiketoiminnoilla on vahvat synergiat keskenään.

Suomalaista muotoilua valikoimassa edustavat mm. Timberwise, BEdesign, Drop-designallas, Tablebed sekä Vuoden Designteko -palkinnon syksyllä voittanut Woodio. Näillä kaikilla on myös Design from Finland -tunnus. Lisäksi edustuksessa on mm. Ballingslövin keittiöitä, Massproductionin, Fogian, Kasthallin sekä Carl Hansen & Sonin huonekaluja ja tuotteita. Marbellan Puerto Banuksessa sijaitsevassa Strand Propertiesin 500 neliön liiketilan ja terassialueen kattavassa kokonaisuudessa pääsee tutustumaan tuotteisiin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Camp Consulting

Camp Consulting

Konsultointi, Myyntivalmennus, Rekrytointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa