Julkaistu 13.02.2020 0          
LUKUVINKKI VSY 2020/1-2

Liedon Yrittäjät nostaa esiin kasvoja hyvän palvelun takaa

Liedon Yrittäjien hallituksessa aloitti vuoden alussa kolme uutta jäsentä. Puheenjohtajana seitsemättä vuotta jatkava Timo Kuukasjärvi on tyytyväinen, sillä uudet jäsenet edustavat nuorempaa yrittäjäkuntaa. Hallitukseen houkuteltiin myös yhdistyksen 70-vuotisjuhlissa viime lokakuussa palkittu Vuoden nuori yrittäjä Ville Hellgren.

- Nuoret yrittäjät ovat tehokkaita ja innokkaita, sen näkee esimerkiksi naapuriyhdistys Paimion Yrittäjienkin toiminnassa. Meillä on ollut viimeisten 10 vuoden aikana aika vähän vaihtuvuutta. Siihen on kuitenkin toivottavasti tulossa muutos. Jo kevätkokouksessa käsitellään sääntömuutosta, jolla saataisiin hallituksen jäsenkierto jollain tavalla automaattiseksi, Kuukasjärvi kertoo.

Yhdistykseen kuuluu vähän yli 400 jäsenyritystä. Se on suhteellisen hyvä luku, vaikka vaihtuvuuttakin on ollut, puheenjohtaja arvioi.

- Esimerkiksi Avantin yritysalueen kasvu ei samassa suhteessa näy meidän jäsenkunnassa. Ilmeisesti sillä alueella toimivista yrityksistä osa hakee edunvalvontaa ja tukea muista organisaatioista jo isomman yrityskoonkin takia.

Timo Kuukasjärvi on iloinen Liedon kunnan Varsinais-Suomen Maakuntaennusteessa saamasta ykkössijasta maakunnan yritysilmapiiriä mitattaessa.

- Meidän jäsenkunnalla on tieto siitä, että vuoropuhelu kuntaan päin on oikeasti avointa ja reilua – kunnan ja yrittäjien yhdessä tekemisen meininki näkyy näin varmasti myös ulospäinkin.

Kuukasjärvi kertoo, että yrittäjäyhdistys lanseeraa kunnan kanssa vielä tänä vuonna uudenlaisen Kasvo-palvelun.

- Ajatuksena on, että hyvällä palvelulla on kasvot. Yritämme tuoda toimijoita esiin – henkilöitä päätösten takaa myös yrityspuolella. Kuvio on vielä vähän auki, mutta kevään aikana varmasti asia etenee – toivottavasti monet yrittäjät haluavat lähteä siihen mukaan. -ap.

Lue lisää Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden tammi-helmikuun kaksoisnumerosta, jossa teemoina ovat muun muassa Kokouspalvelut, Koulutus, Kaarina, Lieto, Paimio ja Sauvo. Näköislehti löytyy Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden nettisivuilta alla olevasta linkistä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa