Julkaistu 13.02.2020 0          

Veritas panostaa uudessa strategiassaan yrittäjiin

Vuoden 2019 hyvä sijoitustulos vahvisti Veritaksen vakavaraisuutta. Tuoreen strategian panostus yrittäjiin ja palveluun kantaa hedelmää: YEL- ja TyEL-vakuutusmäärät ovat kasvussa ja Veritaksella on alan paras asiakastyytyväisyys.

Hyvä sijoitustulos vahvisti Veritas Eläkevakuutuksen vakavaraisuutta viime vuonna. Vakavaraisuuspääoma nousi 820,5 miljoonaan euroon ja vakavaraisuusaste vahvistui 127,2 prosenttiin. Sijoitusten tuotto oli 9,9 prosenttia.

- Vuoden 2019 sijoitustuotot olivat vahvoja keskuspankkien rahapoliittisen elvytyksen tukiessa useimpia omaisuusluokkia. Neljännellä vuosineljänneksellä kauppasodan uhka ja brexitin aiheuttama epävarmuus lieventyi, mikä osaltaan johti korkeisiin osaketuottoihin, vt. sijoitusjohtaja Laura Wickström analysoi.

Veritaksen osakesijoitukset tuottivat viime vuonna 18,7 prosenttia, korkosijoitukset 5,5 prosenttia, kiinteistöt 5,7 prosenttia ja vaihtoehtoiset sijoitukset 3,1 prosenttia.

- ”Korkosijoitusten tuotto oli hyvä, kun otetaan historiallisen alhainen korkotaso huomioon, Wickström lisää.

Sijoitusten keskimääräinen vuosituotto kymmenen viime vuoden aikana oli 5,9 prosenttia, mikä vastaa 4,5 prosentin reaalituottoa.

Henkilökohtaista palvelua painotetaan

Veritas Eläkevakuutus on julkistanut uuden strategian, joka painottaa henkilökohtaista palvelua yrittäjille. Veritas on jo pari vuotta panostanut yrittäjävetoisiin yrityksiin, ja tuore strategia vahvistaa suuntaa. Panostus on kannattanut.

- Viime vuonna YEL-vakuutusten määrä kasvoi 7 prosentilla. Se osoittaa, että panostus yrittäjiin on kannattanut. Kasvua näkyy myös TyEL-vakuutusten määrissä, sanoo toimitusjohtaja Carl Pettersson.

Veritaksessa jokaisella asiakkaalla on nimetty yhteyshenkilö ja henkilökohtaista palvelua arvostetaan. Veritas valittiin tuoreessa Taloustutkimuksen vertailussa parhaiten palvelevaksi eläkeyhtiöksi − jo kuudetta vuotta peräkkäin.

- Yrittäjähenkisyys tarkoittaa, että puhumme samaa kieltä yrittäjien kanssa, ratkaisemme ongelmat joustavasti ja toimimme yrittäjien äänenä eläkejärjestelmässä, Carl Pettersson avaa.

Viime vuonna Veritas fuusioitui ahvenanmaalaisen Pensions-Alandian kanssa ja kustannustehokkuus parani toista vuotta peräkkäin.

- Usko tulevaisuuteen ja strategiseen suuntaamme on vahva, Pettersson iloitsee.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Toimistotuote Blue Sign Oy

Toimistotuote Blue Sign Oy

Kilpikaiverrus, Käyntikortit, Leimasimia, Mainostekstiilit, Nimineulat, Polttoleimasimet, Tarroja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa