Julkaistu 13.02.2020 0          

Hääillassa kattaus morsiusparille

kuva: Timo Mäkipää.

Häät mielessä? Turkulaisten yrittäjien yhdessä toteuttama, maksuton Hääilta-tapahtuma esittelee muun muassa hääpukuja, juhlapaikkoja, sormuksia, kukkia, kattauksia, kampauksia ja tarjoiluja. Tapahtuma järjestetään keskellä vanhaa Turkua, historiallisen kauniissa Turun Akatemiatalon Juhlasalissa torstaina 27.2.

Runsas, herkullinen ja yllätyksellinen Hääilta-tapahtuma kokoaa yhteen sen, mitä tuleva hääpari juhliinsa tarvitsee.

Nyt viidettä kertaa toteutettavan, suositun Hääilta-tapahtuman idean takana ovat uniikeista hää- ja juhlapuvuistaan tuttu Kisu Korsi ja Midas-kultasepät -yrityksen Petri Holmberg.

- Tämä ilta rakennetaan paikallisten yrittäjien yhteistyönä. Yhteinen toiveemme on, että hääparit löytäisivät paikallisten yrittäjien upeat tuotteet ja palvelut sen sijaan, että tuotteet ostettaisiin vaikkapa netin kautta. Hääiltaan osallistumalla saa aivan varmasti paljon ideoita - ja kerralla kattavan kuvan siitä, mitä kaikkea on tarjolla, sanoo Korsi.

- On mahtavaa, että saamme pitää tilaisuuden tällä kertaa Turun Akatemiatalon Juhlasalissa, jota vuokraa nykyisin Herkkupiste. Se on sellainen tila, joka pitää kokea itse! Tuntuu ihan ihmeelliseltä, että tällainen paikka voi olla Turussa.

Kisu Korsin käsialaa on Hääillan huipentava muotinäytös, jossa esitellään hääpukuja. Tänä vuonna malleiksi pääsevät oikeat morsiamet omien hääpukujensa kanssa.

- Olen miettinyt tätä ideaa jo pitkään. Niin kauniita kuin näytösmallit ovatkin, aika harva on yhtä pitkä ja hoikka kuin he. Lisäksi morsiamia on kaiken ikäisiä ja -tyylisiä. Haluan tällä kertaa päästä näyttämään, miten upeilta puvut näyttävät ihan oikeiden morsiamien yllä, iloitsee Korsi.

Hääilta Turun Akatemiatalon juhlasalissa torstaina 27.2. klo 17.30-20.30. Vapaa pääsy. Tapahtumassa on mukana lähes 30 näytteilleasettajaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.12.2020


Seuraa meitä somessa