Julkaistu 13.02.2020 0          

Hääillassa kattaus morsiusparille

kuva: Timo Mäkipää.

Häät mielessä? Turkulaisten yrittäjien yhdessä toteuttama, maksuton Hääilta-tapahtuma esittelee muun muassa hääpukuja, juhlapaikkoja, sormuksia, kukkia, kattauksia, kampauksia ja tarjoiluja. Tapahtuma järjestetään keskellä vanhaa Turkua, historiallisen kauniissa Turun Akatemiatalon Juhlasalissa torstaina 27.2.

Runsas, herkullinen ja yllätyksellinen Hääilta-tapahtuma kokoaa yhteen sen, mitä tuleva hääpari juhliinsa tarvitsee.

Nyt viidettä kertaa toteutettavan, suositun Hääilta-tapahtuman idean takana ovat uniikeista hää- ja juhlapuvuistaan tuttu Kisu Korsi ja Midas-kultasepät -yrityksen Petri Holmberg.

- Tämä ilta rakennetaan paikallisten yrittäjien yhteistyönä. Yhteinen toiveemme on, että hääparit löytäisivät paikallisten yrittäjien upeat tuotteet ja palvelut sen sijaan, että tuotteet ostettaisiin vaikkapa netin kautta. Hääiltaan osallistumalla saa aivan varmasti paljon ideoita - ja kerralla kattavan kuvan siitä, mitä kaikkea on tarjolla, sanoo Korsi.

- On mahtavaa, että saamme pitää tilaisuuden tällä kertaa Turun Akatemiatalon Juhlasalissa, jota vuokraa nykyisin Herkkupiste. Se on sellainen tila, joka pitää kokea itse! Tuntuu ihan ihmeelliseltä, että tällainen paikka voi olla Turussa.

Kisu Korsin käsialaa on Hääillan huipentava muotinäytös, jossa esitellään hääpukuja. Tänä vuonna malleiksi pääsevät oikeat morsiamet omien hääpukujensa kanssa.

- Olen miettinyt tätä ideaa jo pitkään. Niin kauniita kuin näytösmallit ovatkin, aika harva on yhtä pitkä ja hoikka kuin he. Lisäksi morsiamia on kaiken ikäisiä ja -tyylisiä. Haluan tällä kertaa päästä näyttämään, miten upeilta puvut näyttävät ihan oikeiden morsiamien yllä, iloitsee Korsi.

Hääilta Turun Akatemiatalon juhlasalissa torstaina 27.2. klo 17.30-20.30. Vapaa pääsy. Tapahtumassa on mukana lähes 30 näytteilleasettajaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa