Julkaistu 14.02.2020 0          
LUKUVINKKI VSY 2020/1-2

Kakolan hotelli avataan jo kesällä

Kakolan Salissa. Tulevan hotellin läheisyyteen Graniittilinnaan on kunnostettu kaunis 200 hengen juhla- ja kokoustila. Kyseessä on entinen kirkkotila, Eerika Rinne kertoo.

Linnasta linnaan on käynyt hotellinjohtaja Eerika Rinteen tie. Helsingin Katajannokan Marriott-vankilahotellista hänet houkuteltiin Turun Kakolaan avattavan hotellin johtajaksi, kun Kakola Yhtiöt omistava Ojalan perhe kävi tutustumassa Katajannokan hotellin toimintaan.

- Ei minun päätäni kovin kauan tarvinnut kääntää, että palasin takaisin kotikaupunkiin ja Kakolaan, Olisi ollut harmillista seurata näin ainutlaatuista projektia sivusta, Rinne sanoo.

Itsekin hotellin pienosakkaana hän saanut olla todella paljon mukana päättämässä, millainen hotelli Kakolanmäelle vanhaan lääninvankilaan tulee.

- Lääninvankila on kokonaan muurien takana ja alueella voidaan järjestää ihania tapahtumia. Hotelliin tulee 148 huonetta, joista neljä on sisustettu selleiksi. Tästä on tulossa ihana lifestyle-hotelli, jossa vankilaelementtejä on näkyvillä oikeassa suhteessa ja hyvällä maulla valittuna, linjaa Rinne.

- Onhan meillä täällä uniikit puitteet, mutta puitteiden takia tullaan vain kerran. Kyllä se on palvelu ja elämykset, ja kaikkien aistien helliminen. Se muistetaan ja siihen palataan.

Hotel Kakolasta löytyy ravintola, baari, kokous- ja tapahtumatiloja ja kesäterassi. Ravintola tulee olemaan auki jokaisena viikonpäivänä ja myöhemmin ensi vuoden alkupuolella aukeava Kakola SPA tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita aikuiseen makuun.

- Haluamme, että tästä tulee myös turkulaisten olohuone, jonne voi tulla vapautumaan arjen kahleista, hotellinjohtaja visioi.

Hotellissa on myös kokoustiloja ja erikoisuutena oma kirkko, jossa voidaan järjestää esimerkiksi häitä. Isompia, jopa 200 hengen juhlia tai kokouksia varten on Kakolan Sali viereisessä Graniittilinnassa.

Kakolanmäen palvelut ovat ostettavissa yhteisestä myyntipalvelusta, joka avautuu keväällä.

Vielä ei kesällä avattavaan hotelliin voi kuitenkaan varata huonetta.

- Ihmiset ovat olleet erittäin kiinnostuneita, ja meiltä kysellään todella paljon, koska me avaamme, mutta me haluamme, että kaikki on varmasti valmista, ennen kuin varauksia aletaan ottaa vastaan, Eerika Rinne toteaa.

Lue lisää Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden tammi-helmikuun kaksoisnumerosta, jossa teemoina ovat muun muassa Kokouspalvelut, Koulutus, Kaarina, Lieto, Paimio ja Sauvo. Näköislehti löytyy Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden nettisivuilta alla olevasta linkistä.

-ap.

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Toimistotuote Blue Sign Oy

Toimistotuote Blue Sign Oy

Kilpikaiverrus, Käyntikortit, Leimasimia, Mainostekstiilit, Nimineulat, Polttoleimasimet, Tarroja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Salo IoT Campus

Joensuunkatu 7, Salo

www.saloiotcampus.fi

Kokoustiloja aina muutaman hengen neuvotteluhuoneista 170-paikkaiseen auditorioon. Kokoustarjoilut samalla tilauksella. Nykyaikainen kokoustekniikka ja palvelut saman katon alla. Tutustu kampukseen ja kokoustiloihin www.fazerfoods.asio.fi/onlinekalenteri/fazerfoods/guest.php?kt=tila&laji=Kokoustilat&sys_id=saloiot

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa