Julkaistu 14.02.2020 0          
LUKUVINKKI VSY 2020/1-2

Sokos Hotel Kupittaa avataan toukokuussa

Wauditorio. Tiesitkö, että Original Sokos Hotel Wiklundin kolmannen kerroksen kokoustilojen yhteydestä löytyy tyylikäs auditorio 56 henkilölle. Nousevassa katsomossa on muhkeat nojatuolityyppiset istuimet, hotellinjohtaja Tarja Jalonen esittelee.

Turun Osuuskaupan hurja investointien vuosi huipentuu, kun Original Sokos Hotel Kupittaa avataan suunnitelmien mukaan toukokuussa.

- Siellä rakennetaan parhaillaan ravintolatiloja ja palkataan ravintolan henkilökuntaa, kertoo hotellinjohtaja Tarja Jalonen, joka marraskuun alussa aloitti Hotel Kupittaan hotellinjohtajana.

Uudistettu Original Sokos Hotel Wiklund avattiin vuosi sitten maaliskuussa. Ja huhtikuussa 2019 TOK:n hotelliperheeseen lisättiin myös täysin remontoitu Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone.

Tarja Jalonen on ollut käynnistämässä myös Hotel Wiklundin toimintaa.

- Tämähän on uniikki elämyskeskus ravintoloineen ja tavarataloineen aivan kaupungin keskustassa. Myöhemmin Wiklundin kolmanteen kerrokseen ovat valmistuneet vielä upeat kokoustilat ja Wauditorio: tyylikäs auditorio, jota voi käyttää vaikka elokuvateatterina.

Wiklundin Wirta-kokoustilat käsittävät hauskasti ja inspiroivasti sisustetut Kyläkoulun, Huvilan, Laiturin ja Koivikon. Myös vanhan kauppatorin mieleen tuovaa aulatilaa voi käyttää erilaisissa tilaisuuksissa.

Original Sokos Hotel Kupittaalle ei sen sijaan tule varsinaisia kokoustiloja, ainoastaan yksi ravintolan yhteydessä oleva 48 hengen kabinetti.

- Alueella on jo niin hyvät kokouspalvelut, että teemme tarvittaessa heidän kanssaan yhteistyötä, Tarja Jalonen linjaa.

Hotellia Kupittaan alueelle on sen sijaan kaivattu jo kauan. Kupittaa on tärkeä kasvukeskus, josta löytyy niin liike-elämää, korkeakouluja ja sairaaloita kuin myös Suomen vanhin kaupunkipuisto, Kupittaa, jota käyttävät muun muassa monet urheilujoukkueet. Original Sokos Hotel Kupittaa on myös Kupittaan aseman välittömässä yhteydessä.

- Original Sokos Hotel Kupittaasta tuleekin monien erilaisten asiakasryhmien hotelli, mikä edellyttää, että myös sen henkilökunta löytää jokaiselle asiakkaalle sopivan palvelukokemuksen, hotellinjohtaja pohtii.

- Sydämellisyys ja asiakkaiden onnellistaminen ovat arvojamme, ja se näkyy hyvässä palvelussa.

Viihtyvyyteen panostetaan myös sisustuksessa, joka on Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy:n suunnitelma. Rennon, alueen kaikkia asukkaita palvelevan Bistro Ellin sekä aulatilojen suunnittelusta vastaan Kudos Dsign Oy.

Lue lisää Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden tammi-helmikuun kaksoisnumerosta, jossa teemoina ovat muun muassa Kokouspalvelut, Koulutus, Kaarina, Lieto, Paimio ja Sauvo. Näköislehti löytyy Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden nettisivuilta alla olevasta linkistä.

-ap.

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa