Julkaistu 20.02.2020 0          

Tarmo Helminen Grundlageen

Tarmo Helminen.

Konseptisuunnittelija Tarmo Helminen aloitti tammikuun alussa mainostoimisto Grundlagessa.

Briiffin Art Directorina aiemmin toiminut Helminen on vastannut esimerkiksi Valmet Automotiven brändiuudistuksesta ja rekrytointikonseptista, Nivean asiakkuudesta sekä TOK:n Seurahuoneen, Walon, Edisonin ja kohta avattavan Original Sokos Hotel Kupittaan brändäyksistä ja lanseerauksista.

- Ensitapaamisen jälkeen oli täysin selvää, missä haluan uraani edistää. Kunnianhimo, paska huumori ja mielenkiintoiset ihmiset vakuuttivat, mutta täysin pidättelemätön halu tehdä asioita toisin oli viimeinen niitti päätökselleni, kertoo Helminen.

Grundlage keskittyy pääsääntöisesti kartoittamaan asiakkaan liiketoiminnallisia epäkohtia ja antamaan hoitoa sinne, missä kipu on kovin. Vuoden 2019 suunnittelutyöt ovat pääosin olleet brändin oikeaan suuntaan muotoilua ja konseptointia. Nimensä mukaisesti toimisto aloittaa kartoittamisen ja rakentamisen kivijalasta.

- Meillä on paljon töitä, joten en todellakaan tuhlaa kenenkään aikaa jonnin joutavaan ja sinnepäin tekemiseen, en asiakkaan enkä tiimini. Olen asiani kanssa tosissani ja annamme kaikkemme, joten odotan samaa myös asiakkailta, kertoo mainostoimiston toimitusjohtaja Mari Tauler.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimistoja, Lakiasiaintoimisto, Lakipalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa