Julkaistu 03.03.2020 0          
NIMITYKSIÄ

Harri Kaunisto Kuntecin toimitusjohtajaksi

Kuntec Oy:n toimitusjohtaja Ari Aho on irtisanoutunut ja päättää tehtävänsä yhtiön toimitusjohtajana 31.3.2020. Hänen seuraajakseen Kuntec Oy:n sekä FLÖR Kukka ja Puutarha Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Harri Kaunisto 1.4.2020 lukien.

– Koin, että nyt on sopiva hetki irtaantua Kuntec-konsernin tehtävistä. Yhtiö on käynyt läpi ison ja haastavan muutosprosessin, mutta nyt sen täytyy astua kehityskaaressaan vielä seuraavaan vaiheeseen. Haluan kiittää Kuntec Oy:n ja FLÖRin henkilökuntaa hyvästä yhteistyöstä, sinnikkyydestä ja ymmärryksestä vaikeassa muutosprosessissa, kertoo Ari Aho.

Aho on lupautunut hoitamaan käynnissä olevan yt-neuvottelukierroksen loppuun sekä olemaan mukana yhtiön liiketoimintojen rakenteellisen muutoksen selvittelytyössä tehtävänsä päättymiseen asti.

Kuntec-konserniin uudeksi toimitusjohtajaksi yhtiön hallitus on valinnut Kuntec Oy:n nykyisen myyntijohtajan Harri Kauniston. Kaunisto siirtyi syksyllä 2019 Kuntec Oy:n palvelukseen VERTEK-konsernista, jossa hän on toiminut liiketoimintapäällikkönä ja tytäryhtiön toimitusjohtajana.

Koulutukseltaan Kaunisto on insinööri.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa