Julkaistu 03.03.2020 0          
NIMITYKSIÄ

Harri Kaunisto Kuntecin toimitusjohtajaksi

Kuntec Oy:n toimitusjohtaja Ari Aho on irtisanoutunut ja päättää tehtävänsä yhtiön toimitusjohtajana 31.3.2020. Hänen seuraajakseen Kuntec Oy:n sekä FLÖR Kukka ja Puutarha Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Harri Kaunisto 1.4.2020 lukien.

– Koin, että nyt on sopiva hetki irtaantua Kuntec-konsernin tehtävistä. Yhtiö on käynyt läpi ison ja haastavan muutosprosessin, mutta nyt sen täytyy astua kehityskaaressaan vielä seuraavaan vaiheeseen. Haluan kiittää Kuntec Oy:n ja FLÖRin henkilökuntaa hyvästä yhteistyöstä, sinnikkyydestä ja ymmärryksestä vaikeassa muutosprosessissa, kertoo Ari Aho.

Aho on lupautunut hoitamaan käynnissä olevan yt-neuvottelukierroksen loppuun sekä olemaan mukana yhtiön liiketoimintojen rakenteellisen muutoksen selvittelytyössä tehtävänsä päättymiseen asti.

Kuntec-konserniin uudeksi toimitusjohtajaksi yhtiön hallitus on valinnut Kuntec Oy:n nykyisen myyntijohtajan Harri Kauniston. Kaunisto siirtyi syksyllä 2019 Kuntec Oy:n palvelukseen VERTEK-konsernista, jossa hän on toiminut liiketoimintapäällikkönä ja tytäryhtiön toimitusjohtajana.

Koulutukseltaan Kaunisto on insinööri.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Tehohuolto Oy

Turun Tehohuolto Oy

Kiinteistönhoito, Siivouspalveluja, Sähköalan töitä, Sähköasennukset, Trukkien huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa