Julkaistu 12.03.2020 0          

Turun Nuoren Teatteri valtaa kesällä Uittamon lavan

Kesäteatteri valtaa tänä vuonna Uittamo Paviljongin lavan, kun Turun Nuoren Teatterin pirteä musiikkihupailu Turku-Tukholma vie katsojat Itämeren aalloille katsomosta käsin. Laivaan on lastattu romantiikkaa, kolahtavia musiikkinumeroita ja kommelluksia yläkanteen asti. Turkulaisen kesäillan suosikkishow on parhaimmillaan nautittuna seuran kesken! Kuka löytää puuttuvan palasensa? Kuka täyttymyksen? Vieläkö vanhassa on virtaa?

Turku-Tukholma - näytelmän on ohjannut Pekko Honkasalo ja käsikirjoituksesta vastaa Marika Vapaavuori.

— Näytelmässä kuusihenkinen esiintyjäkaarti loihtii viihdyttävän miniristeilyn Paviljongin idyllisessä miljöössä. Turusta Tukholmaan matkustaa katras lemmenkipeitä hahmoja, joilla kullakin on omanlaisensa agenda rakkauden ulapalla, kertoo Pekko Honkasalo.

Turku-Tukholma -esitys saa ensi-iltansa esitys saa 18.6. ja esityksiä on aina 15.8 asti. Esityspäivät ovat aina tiistai, keskiviikko, torstai ja lauantai.

— Koska näytelmässä seilataan ruotsinlaivalla, väliajalla tarjoillaan luonnollisesti herkullisia ja runsaita katkarapuleipiä, kertoo Maunon keittiöpäällikkö Tuomas Hyrsky. Vaihtoehtoina tarjolla on myös paahdettuja kasviksia sisältävä vegeleipä ja mehevä paahtopaistileipiä.

Teatteriesitykseen on helppo yhdistää myös herkullinen ruokailuhetki, sillä myynnissä on yhteislippu, jolla pääsee sekä nauttimaan Maunon lohikeitosta että Turun Nuoren Teatterin esityksestä.

— Lohikeittoa on tarjolla ennen esitystä, ja sen kanssa tarjoamme omatekoista, maukasta saaristolaisleipää, kertoo Hyrsky. Lohikeittoa on voi nauttia aina ennen esitystä.

Uittamo Paviljonki on tänä kesänä auki ajalla 18.6-15.8. lähes joka päivä. Ravintola palvelee tiistaista lauantaihin aina kello 17-22.

Myös perinteiset tanssit jatkuvat Uittamo Paviljongin lavalla kesällä 2020 aina perjantaisin ja sunnuntaisin, ja tanssikausi avataan 15.5. Saija Tuupasen johdolla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kultaranta Resort

Kultaranta Resort

Golfkenttiä, Hotelleja, Juhlatilat, Kokouspalveluja, Kuntosaleja, Ravintoloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa