Julkaistu 18.03.2020 2          

Yrittäjä, älä jää yksin!

Näin haet yrityskummia -video.

Suomen Yrityskummien verkosto tarjoaa mikro- ja pk-yrityksille maksutonta tukea taloudellisen tilanteen selkeyttämisessä. Yrityskummeilla on pitkä kokemus yrityksen johtamiseen liittyvistä haasteista ja vuosittain yli 1000 yrittäjää hakee valtakunnallisen verkkosivun kautta yrityskummeilta tukea liiketoiminnan kehittämiseen.

- Erityisesti nyt tässä taloustilanteessa me yrityskummit korostamme ennakoinnin ja suunnitelmallisuuden tärkeyttä. Yrittäjien on itse toimittava aktiivisesti ja pyrittävä tekemään muutokset ennen eräpäiviä. Moni yrittäjä kokee tässä taloustilanteessa tarvetta myös keskustella jonkun kokeneen kanssa ja me yrityskummit olemme käytettävissä, kertoo yrityskummien hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Nurmiranta.

- Viime vuosina erityisesti yksinyrittäjien osuus on kasvanut yhteiskunnassa, ja tämä kehitys heijastuu myös yrityskummeille tulleisiin toimeksiantoihin. Peräti 50 % viime vuoden asiakasyrityksistämme oli yksinyrittäjiä. Tyypillisesti yrittäjät hakevat yrityskummeilta tukea liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin, myyntiin, yrityksen johtamiseen, asiakassuhteisiin ja rahoitukseen.

- Helmikuussa 2020 tehdyn asiakaskyselyn perusteella asiakasyrittäjät olivat erittäin tyytyväisiä yrityskummipalveluun. Tämä tulos vahvistaa yrityskummien uskoa ja motivaatiota jatkamaan tekemäänsä vapaaehtoistyötä. Toimintamme kattaa koko maan ja alueellista toimintaamme koordinoi 21 aluekummia. Läntökohta toiminnassamme on aina ollut, että yrittäjä ei jää yksin, toteaa Kaarlo Nurmiranta.

Suomen Yrityskummit ry on kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen verkosto, johon kuuluu 1200 jäsentä. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten yritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Yhdistyksen toimintaa tukevat Työ- ja elinkeinoministeriö, Yksityisyrittäjäin säätiö, kunnat ja seudulliset kehitysyhtiöt, yritykset ja järjestöt.

Yrittäjä saa yrityskummeihin parhaiten yhteyden verkossa klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Kiireen niin vaatiessa voi myös lähettää sähköpostia suoraan Varsinais-Suomen Yrityskummien koordinaattorille Hanna Tarvaiselle (hanna.tarvainen@yrittajat.fi) tai Salon, Someron ja Kemiönsaaren alueella yhteyskummi Sissi Peltoselle (sissi.peltonen@seutuposti.fi) ja kertoa avun tarpeestaan.


-->

Kommentit

Marja 19.03.2020 klo 19:03

Mistä saa tietoa siitä, miten yksinyrittäjää autetaan, kun koronavirus vei työt? Rahoitusta eli lainaa kyllä tarjotaan kaikille yrittäjille, mutta sitä en pysty ottamaan, miten siis maksan yrityksen kiinteät kulut ja oman elantoni sen aikaa, kun koronavirus pitää hoitolani tyhjänä?


Mika 20.08.2020 klo 11:08

Yksinyrittäjille apua nettinäkyvyyden lisäämiseksi. Lisää tietosi Suomen Yksinyrittäjät -palveluun niin saat tarjoamillesi palveluille lisää näkyvyyttä. Yrittäjän tietojen lisäys on maksutonta, palvelu löytyy osoitteesta https://www.suomenyksinyrittajat.fi/


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

04/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
ma 19.04.2021


04-liite/2021Liite
to 19.04.2021


Seuraa meitä somessa