Julkaistu 20.03.2020 0          

Makerspoint iskee koronavirusta vastaan tarroilla

Käsihygienia on THL:n mukaan paras yksittäinen keino ehkäistä mikrobitartuntoja. Turkulainen painotalo Makerspoint sai idean tehdä ja lahjoittaa käsihygieniasta muistuttavia tarroja Turun kaupungille ja lähikaupunkien käyttöön. Tarrat on tehty uudelleen liimattavasta materiaalista, jolloin niitä voidaan helposti siirtää kohteessa.

- Olemme tietysti huolissamme koronaviruksen leviämisestä ja halusimme osaltamme tarjota apua. Jos tällä yksikin uusi tartunta pystytään välttämään, tämä on ollut vaivan arvoista, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Juuso Anteroinen.

Tarroja voidaan hyödyntää esimerkiksi terveysasemilla, sairaaloissa, päiväkodeissa ja lähiopetusta tarjoavissa kouluissa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa